Šta je novo?

Problem sa limewirom

cipela

Slavan
Učlanjen(a)
09.03.2007
Poena
319
Skoro sam krenuo da koristim limewire,na preporuku drugara.Sve je ok,ima dosta muzike,spotova,klipova ali ono sto mene najvise zanima(filmovi,serije)ne mogu da skinem.Kad krenem da skidam a pise npr. da ima 100 hostova pise connecting i minut posle need more sources.I tako kad ima 100,90,80,70.....hostova ali pre neki dan sam skinuo film sa 12 hs i na kraju to je bio savim neki drugi film.LW prijavljuje firewall a ja sam iskljucio(imam samo windows firewall).I sad se nerviram posto ne znam da li je do mene,njih, ili nesto trece.Inace ako je bitno
sharujem 10gb i kod Beotela sam256/64 flat.Izvinjavam se ako sam pogresio sobu.

Poslednja izmena:
Neki korisnici namerno imenuju fajlove drugachije da bi *****avali ljude (Nar mislish da skidash 300 a u stvari skidash neki pronitj) ... Morash da pogledash na Bitzi mrezi .... Desni klik na fajl koji otjesh i onda look up on bitzi da vidish da li je laznjak. Morash biti oprezan jer chesto tako umesto mp3 ili chega vetj mozesh skinuti Troyana ili neshto sl ....

Upravo sam skidao 300 ali mi je skinuo neku nepoznatu komediju:wall:Ali i dalje imam problem sa skidanjem,znaci stalno mi prijavljuje need more sources.Malo pre sam skinuo Apexdc++ ali jos nisam provalio kako radi(samo sam stavio foldere za share),pa se jos vise nerviram.

Evo mislio sa da necu morati da ti objashnjavam sve ali ajd .... Limewire mreza ti je puna ****** i ako ukucash sam 300 (ili neki drugi jako polularan film) on tje ti izbaciti golmilu laznih fajlova kod kojih ce ti se sve do jednog pojaviti problem sa seederima (iako on prijavljuje da ih ima recimo 100). Znachi najbolje reshenje ti je da ukucash nekog rippera ili team koji izbacuje ripove i tu probash da nadjesh (nrp ukucash PeerWeb i potrazish film tu). Evo ti nekih:
aXXo (on uvek ima najbolji kvalitet i nove filmove, netjesh naci nishta sem DVDa od aXXo-a)
PeerWeb
ShareHeaven
PreVail
NEPTUNE
ili jednostavo ukucash DVDRip ili DVDScr ili recimo ime filma i .CAM kao nastavak. Znachi ima dosta *******cija i poshto vidim da tjesh se dosta *****avati sa tim jer LimeWire treba provaljivati (ja ga koristim vec dve godine i znam dosta caka), tako da ti je bolje da se prebacish na torrent.

I sha sam ti rekao za Bitzi mrezu???? Pre svakog skidanja proveri to. Ako nema nishta o filmu ili pishe da je laznjak ne skidaj!

Poslednja izmena:
Nesto ne gotivim torente,pa cu jos malo da se *****avam sa lw.Hvala puno na savetima:wave:

Poslednja izmena:
@SSJ_5
Brate ti si legenda.Da samo znas kako sam se nervirao poslednja 2 dana:crash: Ukucao peerweb pronasao mi odredjene filmove,klikno i krenuo da skidam,nema nesto puno hostova ali 3 ujutro je:) Jos jednom puno hvala:wave:

A kakav je usenext za ono sto meni treba(muzika,filmovi)???

za muziku emule i limewire, za filmove novije torenti, za starije isto mula :)

LW nikada za filmove nije valjao, a u zadnje vreme ga i za muziku sve manje koristim (izbacuje gomilu fake fajlova). Dakle, za filmove emule i torrent, a za ziku emule i DC++

I ja sam ludeo zbog fakeova,ali posle saveta ssj_5,sve ide extra.Brzina mi je konstantno 25-26kb ide i do 33(256 adsl) imaju svi novi filmovi tako da ostajem ne LW do daljnjeg.:wave:

Nazad
Vrh Dno