Šta je novo?

Problem sa LG 222WS!Pomoc

CageMaster

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
301
Kupio sam danas LG 222WS i prikazuje "duhove" u nekim delovima monitora. Drugar mi rece da instaliram drajvere sa diska koji sam dobio ali nema efekta. Takodje su mi rekli da moram da iskoristim neki fix koji ja nemam i ne znam gde da ga nadjem na netu.

pokušaj sa AUTo podešavanjima

odradio...nista se nije desilo ali izgleda ima foru. Kada ga upalim zajedno sa kompom on se tripuje..seche mi levu stranu, pokazuje linije po sredini ekrana, ali cim ga ugasim pa upalim on se istripuje u pozitivnom smislu :D. vise ne sece stranu, nema zadebljana slova u pojednimi delovima ekrana, nema linije i sve ostalo sto se pojavljivalo. promenio sam osvezavanje ne 75hz i sve je ok.

Isti Problem

I ja imam isti problem pokusavao sam svasta ali mi ni nista nije uspelo cak sam ga i salo na servis.
Sliku mozes da vratis u normalu bez ivica i ako promenis pa vratis rezoluciju.
Ako si naso neko resenje kazi molim te.
Pozdrav

"Auto" podešavanje bi trebalo da reši sve probleme. Možeš pokušati i "Restore Factory settings" iz samog menija monitora.

Imao sam isti problem, menjao cak 2 monitora i isto se desavalo. Takva serija je usla inema resenja za taj problem to je bio odgovor i zamenili su mi za Samsung.

Nazad
Vrh Dno