Šta je novo?

Problem sa Leadtek 6200TD

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Imam Leadtek WinFast 6200TD 128mb graficku karticu. Problem sam primetio kada sam instalirao Quake 4( krekovana), kada startujem igricu i krenem da igram posle par minuta EKRAN POSTANE CRN IAKO CUJEM ZVUKE IZ IGRICE I SVE KOMANDE RADE npr. ekran je crn nista se nevidi iako na ekranu sija dugme za upaljivanje sto znaci da ekran radi I KADA PUSAM U IGRICI JA LEPO CUJEM NA ZVUCNICIMA ZNACI SVE RADI SAMO SLIKE NEMA. I ja tada normalno Ctrl+Alt+Del ili Alt+F4 i izadjem na desktop i slike ima.
U cemu moze biti problem. Jednom se cak kompjuter restartovao i pisalo mi je onaj eror i da je graficka u pitajnu mada graficka je poprilicno nova, star je oko 8 meseci, JEDINO DA NISU DRAJVERI jer koristim FOrceWare 71.84.

pa, moraces prvo sa novijim driverima da probas

Rale45 je napisao(la):
pa, moraces prvo sa novijim driverima da probas

Znam batice sve ja to,...Ali postoji problem, ja sam pre nekih 6-7 meseci postavlajo thread i imao sam gadnih problema sa instalacijom drajvera... KAD MATICNA PLOCHA (Abit NF7) NIJE HTELA DA PRIHVATI ORIGINALNE DRAJVERE SA CD, SERVISER KOJI JE UGRADIO U KOMP NIJE ZNAO DA NAMESTI ????????
Posle 2kg izgubljenih zivaca, 5 sati i brdo ISPROBANIH ForceWare drajvera USPEO SAM DA NAMESTIM, i to bas sa ovim drajverima.
A sada mi se bas i nemenjaju...mislim do sada je radilo sve bez problema.
Sta mislis da li samo da PREKO OVIH DA INSTALIRAM NOVE???

Poslednja izmena:
Преко ових нове???

Нема шансе, само ће се здрндати!

Боље очисти и пробај са новима, иначе ћеш изгубити још живаца 😉

Pa mozda ne bi bilo lose da izvuces graficku, ocistis kontakte, i produvas malo agp slot.Probaj, mozda upali. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno