Šta je novo?

Problem sa Labtec ultra-flat wireless kompletom!

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
Dakle nekad mi fino radi i mis i tastatura a u vecini slucajeva mi stalno mi se gubi kontat. Dakle nisu baterije jer sam nove stavio. Do cega je ovo, ili je do ovoga :mad: seljackog kompleta?

Poz i hvala !

do kompleta sigurno. i ja sam mislio uzeti to cudo, ali su me ljudi na vreme odvratili. veliki procenat ima istih tegoba

Labtec je loše uradio bežičnu konekciju pa ti je jedino rešenje da zameniš komplet za neki bolji (a verovatno i skuplji).

Ma nema veze, kupio sam novi komplet LOgitech Internet 1500 laser cordles destop , i mogu vam reci da mi extra sluzi , taman i tastatura i mish je po mom meraku ... preporuka svakako ;)

Ja imam ovaj sit od kompleta,kolime je tero da ga kupim,joj majko sveta dodjemi da ga zapalim!Pa ovo nema nigde!Meni mis konstantno zabada!Ne mogu nista da komentarisem olupacu je o sto!Majkemi!ZANCI OVO NE KUPOVATI!!!!!
:crash:

Poslednja izmena:
Te wireless Labtec komplete zaobidjite, jer su dva ortaka uzela, i u oba slucaja se javljao taj problem sa zabadanjem misa.

Dakle nekad mi fino radi i mis i tastatura a u vecini slucajeva mi stalno mi se gubi kontat. Dakle nisu baterije jer sam nove stavio. Do cega je ovo, ili je do ovoga :mad: seljackog kompleta?

Poz i hvala !

Isti problem sam imao kod devojke na njenom kompu, resenje je da bacis to djubre i kupis lesto od Logitecha, sto sam i ja uradio.
Poz.

Ma nemoz" to bez kabla!!! Samo kabl i nema problema, baterija, teskih miseva i naravno lose konekcije

Ma moze bre i bez kabla al to kosta a ne ko ovo s*****!Mis jede baterije!

Ne stvarno da li neko moze da mi razjasni misteriju zabadanja,gubljenja i ostalih peripetija misa iz ovog kompleta!Ovo postaje neverovatno iritirajuce!Znaci isto je kad instaliram drivere,isto je i bez njih zanci STA MU JE!Nosio ga u servirs i ko za k*** tamo radi oni me ljudi gledaju kao sta je problem koplet radi,pomero sam risever da vidim dal mu nesto smeta,opet ista stvar!Ako neko ima neko razumno i normalno resenje molim za pomoc!

Ne stvarno da li neko moze da mi razjasni misteriju zabadanja,gubljenja i ostalih peripetija misa iz ovog kompleta!Ovo postaje neverovatno iritirajuce!Znaci isto je kad instaliram drivere,isto je i bez njih zanci STA MU JE!Nosio ga u servirs i ko za k*** tamo radi oni me ljudi gledaju kao sta je problem koplet radi,pomero sam risever da vidim dal mu nesto smeta,opet ista stvar!Ako neko ima neko razumno i normalno resenje molim za pomoc!

Rekao sam ti vec sto puta jednostavno ga odlozi u stranu i shvati da si bacio pare :d

Imtel daje 2 god garancije na ovaj komplet. Je l probao neko tamo da potera garanciju ko je tamo kupio i kako je prošao?

Uvoznik za to je Telephant i kad sam im rekao za te probleme rekli su da ce ga zameniti bez problema tako da bi to i u Imtelu trebali da urade. MAda preporucujem da to odradite sto pre posto se Labtec vise nece uvoziti pa ce posle biti neka doplata za nesto drugo, sto kontam da mozda i nije lose resenje :)

Pazi, ovaj Labtec da radi, meni je sasvim ok, jer je za sestru :) (bitnijoj izgled i da ne zauzima prostor, nego neka posebna ergonomija i preciznost). Neće valjda da zamene, pa da opet ne radi, pa opet garancija?

Poslednja izmena:
Pa ja sam prodao dosta tih kompleta i samo su 2 imala problem koji je ovde opisan, tako da su velike sanse da dobijes ispravan :)

Ja sam svoj problem resio!Prvo sam ga olupo o sto :D.A onda ga spakovo u kutiju i bacio!A onda sam od devojke dobio novu tastaturu i misa :d!

Poslednja izmena:
Papuchar!

Kod sestre se isti problem desava sa tom tastaturom ali sam ja bio ubedjen da je tu u pitanju neki trip sa metalnim povrsinama kojih ima mnogo bas tam gde je stavila prijemnik. Moracu da skoknem do Imtela da reklamiram taj komplet.

Ja imam tu tastaturu i misa i radilo je ok, al misa sam dao bratu, jer je mis *****, sa tastaturom sam zadovoljan.
Moguce da se preklapaju frekvencije misa i tastature pa nece da radi, u upustvu stoji da prvo konektujete tastaturu a posle 15 sec misa. A mozda je i ***** labtec kao sto jeste u poredjenju sa logitecom npr.

Da ne ispadnem ja neki seljak, moj brat je hteo misa iako sam mu napomenu da je ****** pa sam mu poklonio. Kaze da mu radi ok, tako da je verovatno problem u preklapanju frekvencija, verovatno je labtec to lose uradio..

Imam Labtec-ov najjeftiniji wireless komplet, model 1200 PS2, oko 5-6 dana i radi bez ikakvog problema. Pre njega sam imao Genius wireless komplet koji je isto radio ok. Moja jedina zamerka je sto se baterije u tastaturu dosta tesko ubacuju, pogotovo punjive (varta) koje je gotovo nemoguce ubaciti zbog suzenog otvora za baterije.
Inace, sa bazom sam prvo spojio misa, pa tek onda tastaturu, mada mislim da to ne bi trebalo da ima veze.

Pa do cega je ako se zbunjuje. Probaj da iskljucis tastaturu i da ostavis samo misa, pa ako se i onda 3puje, znaci mis je ******!

Ja sam par puta pomislio da je do tastature... miš super radi dok ne počne tastatura da se koristi.

Dakle "Labtec ultra-flat wireless komplet" definitivno ima problem, probali smo ga. On ima kockasti prijemnik i drugaciji je od onog okruglog (koji i ja imam i koji mi vec nedelju dana radi bez problema) na modelu 1200 PS2.
E sad, sta je resenje i da li ga ima bez zamene za drugi uredjaj, ne znam. Cini se da je serijska greska.

Znaci problem je u prijemniku.. Resenje, ne kupujte Labtec ultra flat, ukoliko nemate okrugli prijemnik .

Problem Labtek Ultra Flat

Labtec je izgleda definitivno nesto zabrljao kad je promenio port receivera sa PS/2 na USB. Ja sam prodao 30-tak kompleta na PS/2 i ni sa jednim nije bilo problema. Onda je stigla nova kolicina sa USB portom i verujte mi da sam sve do jednog kompleta vratio nazad (cca 20 komada). Znaci desilo mi se da sam ljudima zamenio 3 kompleta i da ni onaj treci nije hteo da radi kako treba.
1. Problem sa misem: Jednostavno prestane da radi, onda mora da se ponovo konektuje i onda radi neko vreme, ako usput ne zabrljate tastaturu.
2. Problem sa tastaturom: Reaguje sa zadrskom, ili kuca vise istih slova iako se ne drzi taster duze nego sto bi trebalo.

Oba ova problema prividno nestaju ako im se receiver priblizi na manje od 30 cm, ali ubrzo se javljaju ponovo. Uspeo da dobijem solidan rad sa nekim starijim konfiguracijama koje imaju usb 1.0 port ????? (ni sam ne znam zasto je to radilo u nekim slucajevima a u nekim ne - sa istim tastaturama). Naravno ako toliko priblizis receiver, onda ti je veza preko kabla sa racunarom ipak resenje.

Toliko od mene, nadam se da ce ovo pomoci barem utoliko da se niko ne resi da kupi ovaj komplet. Pa ipak, za one koji vole da rizikuju u Logo shop-u se prodaju za manje od 2000 dinara sa PDV-om, imaju garanciju od 2 godine i jako su zgodni za rad. Tastatura ne zveci ni posle duze upotrebe i jako je prijatna pod rukom.

pozdrav svima

Vrh Dno