Šta je novo?

Problem sa KOTOR 2 igrom - upomoooooc

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
pa totalno cu izludeti, pomagajte ljudi.....

naime kada instaliram KOTOR 2 i pustim igru po prvi put sve je OK i radi kao sat :)

ali cim se restartuje komp i pokrenem igru ponovo ona mi se pusta u nekoj vrsti prozora. :wall: Naime dole se vidi task bar a gore na ekranu ona linija od win prozora zajedno sa one tri kockice za min, max, i zatvaranje prozora. Takodje posto imam instaliran office sa shortcut barom na vrhu monitora ako odem misem u igri do vrha pojavljuje mi se offis bar. Kao da prozor igre stoji u pozadini svega. Isto tako bez problema mogu da pozivam programe se task bara u sred igre.

Inace sa tim win prozorom u kome je igra startovana nemogu nista da uradim ni da ga maxujem ni minujem niti da ga ugasim preko one 3 male ikone u desnom gornjem cosku. Takodje nemogu ni da ga pomerim.

Probao sam da smanjim rezoluciju i nista, :mad:
da iskljucim aa i af i opet nista, :mad:
da mu zadam u win da otvori program u max prozoru i opet nista, :mad:
da reinstaliram igru i opet nista... :mad:

Da napomenem da je trenutno na kompu instaliran i Princ i da se njim nema takvih problema.

Inace os je winXP sp2, grafika MSI 5900sp, 512 MB ram, xp 2000+ itd...

imate li nekih predloga, a ako ne vidim ja nista mi drugo ne preostaje nego da :bottle: do zore pa onda da :crash: i da batalim sve.

nabaci nove drivere za graficku

stereo je napisao(la):
ali cim se restartuje komp i pokrenem igru ponovo
Ako se komp restartuje sam od sebe posle nekog(neodredjenog)vremena moguci razlozi za to su:
1)RAM
2)Driveri za graficku
3) 1 i 2
POZ :banana:

Ma ne restartuje se sam od sebe ja sam to mislio kad ugasim komp posle igranja i onda ga ponovo upalim sutra ili tako nesto.

nego,

Evo resen problem izgleda da su ipak bili u pitanju stari drajveri.

Mada mi to nije bas naj jasnije imao sam 53.03 Starstorm drajvere koji su stvarno bili vrh za sve sto sam do sada radio,

a sada sam stavio 66.93 drajvere sa nVidijinog sajta i posle reinstalacije drajvera i same igre sad je sve OK. :banana:

Hvala puno jos jednom

To je bug u igri i verovatno ce ti se javiti opet posle nekog vremena. Trajno resenje je da otvoris "swkotor2.ini" fajl i editujes red Fullscreen iz "Graphic Options" dela. Samo promeni vrednost 0 u vrednost 1, sacuvaj promenu i ponovo pokreni igru.

Meni se to isto desava, ja to resavam tako sto odem kursorom na gornju liniju prozora, kliknem na Maximize i sve bude ok. Mada me to uzasno nervira. I to nije bilo prvi put kada sam ucitao, ali sada se desava svaki put...

same here....u pocetku me strasno nerviralo a onda sam skontao....uostalom, pogledajte signature :d

Da li sam ja ono gore dzabe pisao?

pa ne znam da li si dzaba pisao posto je meni u iniju vec stajalo 1....i opet mi se ukljucuje u windowed modu...

Ajde da pojasnim malo. Kada ucitas ini fajl, odmah pri vrhu imas "Display Options", u kojem je prva stavka Fullscreen. Medjutim, taj treba preskociti i spustiti se jos dole u "Graphics Options". Tu imas jos jedan Fullscreen, promeni vrednost iz 0 u 1, sacuvaj i mora da radi.

Blago Vama, ja kad instaliram igru pri kraju cd2 izbaci mi neku cudnu poruku kao Wrong Function ili tako nesto i onda me izbaci iz Setup-a :wall: :mad:

Eh, da je to kompjutera, nego provali da je sve vise i vise igara strahovito ubagovano... strasno... uskoro necemo imati sta da igramo... mora da je to neka vrste borbe protiv piraterije... ;)

ok, reseno, hvala...i izvinjavam se na nepoverenju :)

kalky je napisao(la):
ok, reseno, hvala...i izvinjavam se na nepoverenju :)
No problem. Napisao sam i prvi put kako treba, samo je verovatno trebalo da detaljno objasnim kao u drugom postu.

Vrh Dno