Šta je novo?

Problem sa konfiguracijom

cilim

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2007
Poena
301
Imam problema sa mojim kompom redovno kuca, i restartuje se...
A evo i konfiguracije:
Ploca asrock k8nf6-vsta 754
Procesor sempron 2800+ (1600) 754
Memorija 2 puta 256 na 400
Grafika 7100 gs 128/64 PCI
Optika nec 4570a
Hdd maxtor 80 gb ata 133

Ako neko ima ideju neka pomogne!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomoc posaljite na [email protected]

^lol, kakav comment, kratko i jasno :d

A malo da pojasnis kako to zakuca i kad najcesce??? Problem je softverske ili hardverske prirode...Ako ne znas da objasnis, onda lepo u servis da te oderu.

Pa problem je sigurno hardverski jer sam sistem reinstalirao bezbroj puta...(samo neznam sta)
Nema zakonitosti kada,i gde ce zakucati, po neki put mu se desi da radi i po ceo dan, a ponekad kuca na svakih dva minuta...
Neki put zakuca u igrici, a neki put i kada nije nista ukljuceno...

E, ne valja ti konfiguracija...
Nosi u servis.
Lepo covek rece...Pa pusti neke testove,npr. za memoriju goldmemory ili memtest pa zatim za gpu neki 3dmark,pa za proc npr.prime95,za hdd powermax pa onda javi sta se desava.

Pa memorija je prosla test, kada ukljucim sandru zakuca na 20 posto, sa 3dmark restartuje posle 2 do 3 sata... merio sam napon na napajalju i konstantan je... hard je prorasao hdd regenerator i nema bad sektora...

Dali postoji neki test koji testira graficku, ali u smislu da prvo testira brzinu i kvalitet i kolicinu memorije pa njihovu magistralu, i da prijavi problem... A ne da vrti sliku kao 3dmark...

Pa speed fan kaze da
hdd 36, i neprelazi 41
Ja mislim da je to okej, zato sto sam stavio dva dodatna kulera na kuciste jer sam i ja bio pomislio da je zbog temperature...
Samo neznam kako da proverim temperaturu graficke...

Apdejtuj drivere od maticne, chipseta. To moze pomoci... Koja ti je konfiguracija?

Nazad
Vrh Dno