Šta je novo?

Problem sa komsijama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ***a Mile, ovo je Srbija :D

To nije izgovor...
Srbija,kao i Nemacka,ima slicne zakone,institucije i organe koji ih sprovode tj ljude koji su placeni da ih sprovode.
Razlika je u tome sto ovde neka baka nazove komunalnu i za 10 min su tu a u momentu i panduri i hitna ako treba a Arci se gusi sa komplet porodicom u stanu jer komunalna nije kadra ni posle 3 poziva da dodje...
O Maki slucaju ni da ne pricamo...

razlika je sto Nemacka ima sistem. kod nas je zakon samo slovo na papiru.

Pa i mi imamo sistem,cim imamo komunalca u uniformi koji uredno naplacuje kazne bakama koje prodaju cvece iz baste...

Sta bi ti radio da si ti ta komsinica i da nemas drugog izbora? Ako imas bolju ideju kako zavrsiti posao, otidi kod nje predlozi jok i pomogni, ljudi smo nismo stoke...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Problem kod nas je sto imamo jako prgav i zaostao mentalitet.
Svi mi volimo da jedemo domaci ajvar, ali zna se gde se on pravi..
Neretko se desava da ljudi koji pobegnu sa sela u grad ne igraju po pravilima stanovanja u gradu/zgradi.
Grcevito se drze ruralnih navika, i u sustini mrze grad u koji su se doselili, ali i dalje ostaju u njemu jer na selu nisu umeli da obezbede sebi pristojnu egzistenciju.
Pricam o manjini, vecina ljudi se smiri i prilagodi, ali jedan deo do smrti ne. U stanju8 su da u gradu zive kao poslednji klosari, a na selu imaju zarasle njive, placeve, vocnjake koji zvrje prazni i neiksorisceni. Na kraju ih prodaju sa sve kucama za saku evra da bi platili osnovne zivotne potrepstine u gradu.
Grehota, s obzirom na plodnost i poziciju nase drzave.
Na kraju se desava da ljudi iz grada beze na selo bas zbog takvih, i umeju sebi da naprave sebi mir i da zive od poljoprivrede/botanike...
Jeste na prvu loptu rizicno i mozda zvuci kao prevelik zalogaj, ali price nekih koji su u tome uspeli govore da je izvodljivo.

...i napokon mogu da stave surround gde je u stanu nezamislivo gledanje filmova zbog komšija :)

Sta bi ti radio da si ti ta komsinica i da nemas drugog izbora? Ako imas bolju ideju kako zavrsiti posao, otidi kod nje predlozi jok i pomogni, ljudi smo nismo stoke...

Ti ljudi nemaju izbora jedino u svojoj glavi. Em su puni para, konkretno ta komsinica poseduje nekih 8 stanova, plus jos brdo zemlje cak ne racunajuci neku vikendicu u blizini Beograda gde bi mogla da pece paprike do sudnjeg dana a da nikome ne smeta. Ali, daleko je to lakse je u dvoristu zgrade...

Zasto mislis da su ostali bolji.. da vidis rumune,bugare,poljake... o turcima da ne pricamo,tek je to fenomen...
Pogotovo kada su u coporu... valjda se oslobode,dokazuju,nem pojma...a solo su svi manji od misa...
Ne radimo mi to u Srbiji jer smo takvi vec zato sto mozemo... kako ovde znamo svi da budemo kulturni akuci ko sa lanca pusteni?

Uzmi otvori prozor, postavi zvucnik(e) pored, jacina na max, udri neki hardcore black metal, ali ne razlicite pesme, nego jedna te ista neka se vrti ceo dan.

msm stvarnoooo...auuuu al si svilen, *** tvoj siroti nosic ne moze to da izdrzi , strasnoooo ljudiiii, heeelpppp....da nisi ***** jadan >>>

Poslednja izmena:
A *** dodjem mu samo doseljenik s petnaJst godina staza [emoji1]

Razumem sta si hteo da kazes ali *** to je katastrofa [emoji47] Mislim ova moja, zezancija, je stvarno nista naspram toga.

jel uvidjas koliko je glupo ovo sto si postavio za temu ??? kao da si sa marsa...ne cudi me, ovaj grad pedera je pun takvih,,,

Svi mi volimo da jedemo domaci ajvar, ali zna se gde se on pravi..
Neretko se desava da ljudi koji pobegnu sa sela u grad ne igraju po pravilima stanovanja u gradu/zgradi.
Grcevito se drze ruralnih navika, i u sustini mrze grad u koji su se doselili, ali i dalje ostaju u njemu jer na selu nisu umeli da obezbede sebi pristojnu egzistenciju.
Pricam o manjini, vecina ljudi se smiri i prilagodi, ali jedan deo do smrti ne. U stanju8 su da u gradu zive kao poslednji klosari, a na selu imaju zarasle njive, placeve, vocnjake koji zvrje prazni i neiksorisceni. Na kraju ih prodaju sa sve kucama za saku evra da bi platili osnovne zivotne potrepstine u gradu.
Grehota, s obzirom na plodnost i poziciju nase drzave.
Na kraju se desava da ljudi iz grada beze na selo bas zbog takvih, i umeju sebi da naprave sebi mir i da zive od poljoprivrede/botanike...
Jeste na prvu loptu rizicno i mozda zvuci kao prevelik zalogaj, ali price nekih koji su u tome uspeli govore da je izvodljivo.

da i ti isti gradzani setaju kerove koji *****ju po ulici i ne pada im napamet da skupljaju go.na, je li to ok ???? pali role...stipu paglu pricu...gradzani/seljaci, najvece seljake iznedrio velegrad Beograd, def.

ja sam 96. pekao rakiju u garazi i klao krme...komsije vecinom nisu reagovale, ko jeste, dao sam mu pola kg mesa i zacutao je, problem Srbijanaca je sto ih kupis za saku bednih dinara, tj pola kg mesa...hahhaha

Ti ljudi nemaju izbora jedino u svojoj glavi. Em su puni para, konkretno ta komsinica poseduje nekih 8 stanova, plus jos brdo zemlje cak ne racunajuci neku vikendicu u blizini Beograda gde bi mogla da pece paprike do sudnjeg dana a da nikome ne smeta. Ali, daleko je to lakse je u dvoristu zgrade...

zato i ima 8 stanova, sto je vredna pa i ajvar pravi, a ne kupuje gotov po 3xvecoj ceni...to tesko skontat |?|???

a vidi se i tvoja kultura ovde, u 5 minuta 5 postova napisao. znas da se ovde ne broje postovi?

ja sam 96. pekao rakiju u garazi i klao krme...komsije vecinom nisu reagovale, ko jeste, dao sam mu pola kg mesa i zacutao je, problem Srbijanaca je sto ih kupis za saku bednih dinara, tj pola kg mesa...hahhaha

Srba dzibercino!

[YOUTUBE]fsup3wlf50k[/YOUTUBE]

Ne nasedajte na jeftine provokacije, Dushman ponovo jase :D

@dushman :)

Bensedin-lek.jpg

Ko je bre dushman :d

Srbijanci mislis...ja srecom nisam od tih, jesam msm Srbin, al hvala Bogu ne i Srbijanac...

Blago tebi, kod mene ima u blizini kafic , tresti muzika do 4 ujutru, a jos ne gotivim tu muziku

Ok sory, to je vec druga prica...

msm stvarnoooo...auuuu al si svilen, *** tvoj siroti nosic ne moze to da izdrzi , strasnoooo ljudiiii, heeelpppp....da nisi ***** jadan >>>

jel uvidjas koliko je glupo ovo sto si postavio za temu ??? kao da si sa marsa...ne cudi me, ovaj grad pedera je pun takvih,,,
Pa de si smallville bre nisam te prepoznao TT mi ne prikaza ove dve poruke. Uopste se nisi promenio i dalje meris po svojoj ruci pa verujes da su svi kao i ti. Dobro je eto sto si napokon iz plakara izasao, srecno :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno