Šta je novo?

Problem sa kompom oko konekcije

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Drugarici iz teretane komp nesto ne sljaka kako treba.Naime,problem se sastoji u sledecem.Koristi 041 konekcije na internet i odjednom nikako nije mogla da se konektuje vise na internet.I to desilo se da kad krene konekcija u telefonu se nista ne cuje,dakle nije ono kao sto se normalno desi da se cuje sustanje,zvuk modema i slicno nego se nista ne cuje.
Ne znam mnogo podataka znam samo da je Win XP upitanju.
Dalje reinstaliran je windows od nule(format c) i sada kad krene da se konektuje ispisuje se samo "open port"(ili tako nesto) i nista se ne cuje,znaci ne cuje se nikakv rad modema.
Ja tipujem da je hardverski problem u pitanju.Da li vi imate neko resenje ovako iz ovog povrsnog opisa.

Pa posle ovih grmljavina - ja mogu da pretpostavim da joj je crkao modem. Cisto da se vise ne mucis - video sam ih sahranjenih 50-tak ove nedelje...

Nakaci obican telefon na onaj prikljucak koji je oznacen sa LINE na modemu, pa poslushaj da li se neshto chuje. Ako ne cujes nista otisho gretz na modemu. Savet - zameniti.

Proveri da li su korektno instalirani drajveri u Device Manager-u. Ako jesu proveri da li radi Query Modem. Ukoliko je i to OK onda prvo predlazem da probas sa tvojim modemom i ako tako proradi => crko modem. Nemoj samo da zaboravis da iskljucis opciju Wait for dial tone! :wall:

Nazad
Vrh Dno