Šta je novo?

Problem sa kompjuterom

Pichu

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
169
Treba mi hitno pomoc. Radio sam nesto na kompjuteru i ugasio ga. Posle 3 min hteo da ga upalim i primecujem da se logo Gygabita jer mi je ploca od Gygabiita, nesto duze zadrzao, i posle pise Boot CD/DVD INSERT DISK AND PRESS ENTER, znaci kao da nije ocitao Hard Disk, ali vidim da kad upalim kompjuter ocitava nesto, cak ni u Biosu ga ne vidim. Sumnjam na njega ili na graficku karticu jer sam primetio kad upalim kompjuter od gore na ploci njenoj nesto crveno svetluca, to pre nisam primecivao. Sta vi mislite? Sva sreca sto imam laptop ono nema sanse da udje u Windows.

Da je graficka- pistala bi ploca 4 puta.
Desava se da BIOS ne vidi HDD kada je pregrejan.
Verovatno BIOS ili HDD.
Probaj izvaditi bateriju uz ploce (CMOS) i vratiti je posle 5-6min.
Javi...

Da je graficka- pistala bi ploca 4 puta.
Desava se da BIOS ne vidi HDD kada je pregrejan.
Verovatno BIOS ili HDD.
Probaj izvaditi bateriju uz ploce (CMOS) i vratiti je posle 5-6min.
Javi...

Hvala ti druze, isprobacu pa javljam.

Lici da je hard,prikljuci ga na drugu masinu kao slave ili na laptop preko usb(nabavi externo kuciste od nekoga)prekopiraj sve vazne podatke,pa se onda zezaj sa njim...

Lici da je hard,prikljuci ga na drugu masinu kao slave ili na laptop preko usb(nabavi externo kuciste od nekoga)prekopiraj sve vazne podatke,pa se onda zezaj sa njim...

*** problem je sto ne znam nikoga ko ima externo kuciste za njega. izgleda da mu nema spasa u biosu ga ne vidim. Sad cu probati sa vadjenjem baterije ako nece nosim ga pa nek mi daju drugi, ima garanciju. Mislim da cu doplatiti za WD 640GB

Ljudi nece!!!:mad:
Toliko o Seagate 7200.11 , sutra ide na reklamaciju, zao mi samo sto sam podatke izgubio:(

Ljudi nece!!!:mad:
Toliko o Seagate 7200.11 , sutra ide na reklamaciju, zao mi samo sto sam podatke izgubio:(

Pa kad ga reklamiras reci im da ti prekopiraju podatke u servisu,ako uopste ima nade za disk...

Vrh Dno