Šta je novo?

Problem sa kodecima. Pomoć.

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Nisam siguran ali od kada sam instalirao Nero 7.0.1.4 kodeci su mi se "pomešali". Sherlok (program za detekciju codec-a na računaru) mi je prijavio prekinute putanje među kodecima.
BsPlayer je uz startovanje filma počeo da podiže ffdshow i vobsub istovremeno što dovodi do zamrzavanja filma.
Do sada mi se ffdshow nikada nije pokretao uz Bsplayer, kako da ih isključim?
Od kodeka koristim DiVx 6.1.1 pro i k-lite 2.66 .

Evo ti moj savet. Ukoliko već na sistem instaliraš ffd show onda nemoj instalirati nikakve druge video kodeke, pošto to može dovesti do konflikata. Dakle, ffd show treba da stoji sam, a pored njega možeš instalirati jedino Real Alternative i QuickTime Alternative kako bi mogao posmatrati i te tipove video fajlova bez potrebe za RealOne i QuickTime plejerima.
ffd show najbolje sam završava posao. Ipak, ukoliko ti iz nekog razloga ffd show ne radi dobro na računaru, onda ga deinstaliraj i stavi neki drugi codec pack, kao što je k-lite. Do sada još uvek nisam imao slučaj da ffd show nekome nije odlično vršio posao, ali verujem da ni on nije svemoćan i da sigurno postoje problemi na pojedinim konfiguracijama.

Nazad
Vrh Dno