Šta je novo?

Problem Sa Ketridzima Canon Ip4300!!!!

biostar

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
304
Ovako,posle duzeg refilovanja ketridza napokon je crni ketridz odradio svoje i uzeo sam novi crni(pg5bk)ketridz ali bezuspesno...nije mi pustao nikakav otisak isto kada sam imao i stari ketridz!!!!Probao sam i reset kao i sto sam do sada radio posle refila ali nepomaze i uvek mu crveni led lampa!Sada neznam ako ima nekih fazona kada se ubacuju novi ketridzi neka mi pomogne!!HVALA!!!:wall::wall:

Ovako,posle duzeg refilovanja ketridza napokon je crni ketridz odradio svoje i uzeo sam novi crni(pg5bk)ketridz ali bezuspesno...nije mi pustao nikakav otisak isto kada sam imao i stari ketridz!!!!Probao sam i reset kao i sto sam do sada radio posle refila ali nepomaze i uvek mu crveni led lampa!Sada neznam ako ima nekih fazona kada se ubacuju novi ketridzi neka mi pomogne!!HVALA!!!:wall::wall:

Nakon minimum 20 punjenja meni se zapusila glava stampaca, zapravo nije propustala bas tu boju. Inace imam ip4200 i u servisu su mi rekli da nemaju nameru da je ciste jer su pokusavali to vise puta sa pixma modelima, ali bezuspesno. Sada stampam samo sa ostalim bojama.

Ja mislim da sam dosta vise puta punio od 20 puta ponekada i 2 puta dnevno znaci da je to moguci uzrok tome!!Neznam da li je moguce negde kupiti glavu posebno da ne moram opet nov stampac da uzimam.:zgran:Barem da nije crni bilo bi mi mnogo lakse a ovako mi nista ne vredi bez novog stampaca.Hvala ti!!!:D

Ja mislim da sam dosta vise puta punio od 20 puta ponekada i 2 puta dnevno znaci da je to moguci uzrok tome!!Neznam da li je moguce negde kupiti glavu posebno da ne moram opet nov stampac da uzimam.:zgran:Barem da nije crni bilo bi mi mnogo lakse a ovako mi nista ne vredi bez novog stampaca.Hvala ti!!!:D

Odnesi u servis neka probaju da ociste glavu, a ako i to ne uspe ne ostaje ti nista drugo nego novi stampac jer glava kosta oko 20 evra manje od novog stampaca.

Sada sam umotao glavu u uparenu krpu pa cu videti mozda nesto i uspe!!Ma uzeo bih novi da nisam juce uzeo nove ketridze,tu sam bacio i vise od pola novog takvog hehehe!!

Resio sam problem!!!!Uzeo sam pixmu ip 4500,ovome nije bilo spasa cak sam doneo kuci i ultrazvucnu kadicu i bilo je malo bolje al nijje to to!!

Da li kod tog novo canon 4500 sistem sa glavom isti ili drugačiji. Pa ako je isti isto će ti se i desiti i opet ćeš morati da kupuješ novi štamač.
Ama ljudi kupujte HP štampače jer tamo ako ti se zapuši glava kupiš novi tertridz i teraš dalje.

Da li kod tog novo canon 4500 sistem sa glavom isti ili drugačiji. Pa ako je isti isto će ti se i desiti i opet ćeš morati da kupuješ novi štamač.
Ama ljudi kupujte HP štampače jer tamo ako ti se zapuši glava kupiš novi tertridz i teraš dalje.

Isti je.

a koliko koštaju kertridži za HPa u odnosu na ceo štampač?

Pa to je malo teže reći od prve. Svaki štampač koristi svoje kertridže. Naprimer, ja imam HP deskjet 5550 (kupljen skoro pre 4 godine), koštao je oko 120 maraka, koristi tri vrse kertridža, crni sa oznakom 56 (19 ml) košta oko 1400 din, u boji 57 (3x5ml) košta oko 2400 din. i 58 za fotografije on je najskuplji i neznam koliko je. E sad u čemu je štos. U litraži samih kertridža. Sada se kod svih štamšača koriste sa što manjim kapacitetom tako da se kreću od 5 - 15ml. Tako kad pogledaš cenu obavezno pogledaj i kapacitet. Jer ako ima kapacitet od 5ml i košta 800 din. on uopšte nije jeftin već u suštini on je dva puta skuplji.

Zato ti je moj savet prilikom kupovine štampača bilo da je inkjet ili laser OBAVEZNO vodi računa oko mogućnosti refilovanja i gde se nalazi glava. Zato mislim da je HP bez konkurencije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno