Šta je novo?

Problem sa kertridzom

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
Sinoc mi se ispraznio crni kertridz na mom stampacu i odnesoh ga danas na punjenje. Sav sretan ( jer moram da zavrsim neke tekstove ) stavim ga u stampac kad ono ovaj ga i dalje registruje da je prazan, a iz njega lepo vidim ide mastilo! Ima li leka da ga nekako pokrenem veceras ili ide u djubre?!

to sto ga stampac vidi kao praznog je normalna pojava, jedino nov ketriz ce se videti kao pun. nemoj da se zamaras oko toga....keep printing...
postoje neke fore kako da nateras stampac da vidi koliko stvarno ima boje, ja sam pokusavao ali nisam uspeo. zavisno od kertridza upustvo mozes videti na http://www.smileink.co.yu/

mora da imas 56 ili 27 micu elem ti shtampaci pamte dva kertridza i ako imash josh dva kom kod sebe ubacish jedan ugasish upalish stampaca pa drugi pa opet proceduru pa treci i on se resetuje i prijavljuje ti pun. A ako nemas kokaj sve dok ima boje i posle opet na punjenje i nemoj nikako da ispraznish kertridz i ostavish ga da stoji. odma ga puni
Moja firma radi recycling :)

Hvala na savetu ali problem je u tome sto ga stampac vidi kao praznog i iz tog razloga i nece da stampa, znaci prijavljuje da ga zamenim! I da u pitanju je 56.
Ima li nade za njega?

to3a je napisao(la):
mora da imas 56 ili 27 micu elem ti shtampaci pamte dva kertridza i ako imash josh dva kom kod sebe ubacish jedan ugasish upalish stampaca pa drugi pa opet proceduru pa treci i on se resetuje i prijavljuje ti pun. A ako nemas kokaj sve dok ima boje i posle opet na punjenje i nemoj nikako da ispraznish kertridz i ostavish ga da stoji. odma ga puni
Moja firma radi recycling :)
Uh, zašto ovoliko nepismenosti...?

Poslednja izmena:
MR.BIG je napisao(la):
Hvala na savetu ali problem je u tome sto ga stampac vidi kao praznog i iz tog razloga i nece da stampa, znaci prijavljuje da ga zamenim! I da u pitanju je 56.
Ima li nade za njega?
cek, jel si pogledao link koji sam ti napisao. imas medju uputstvima, uputstvo bas za anuliranje nivoa boje za 56.
ja imam kertridz 27 i takodje mi stampac prijavljuje da je prazan, ali mogu bez problema da stampam...

ako nisi nasao javi da ti posaljem na mail.. ima fora sa selojtepom... ja uvek uspem
ali samo jedan iz prve.. posto obicno punim i crni i boju u isto vreme dopunjavam...
poenta je da moze da se resetuje

Nazad
Vrh Dno