jovancheck
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.12.2011
- Poena
- 151
Pozdrav svima. Imam jedan problem, i moram da Vam se obratim. Naime, imam Samsung LED TV, koji je kupljen pre nekih mesec dana, evo linka http://www.totaldigital.biz/index.php?main_page=product_info&products_id=4640. Kupili mi tako moji, ja inace studiram u Beogradu, pa da imam u sobi tv kad mi je dosadno. E sad, ja zivim u nekoj kuci, sa jos par studentkinja i gazdama. Imam kablovsku, (nisam sigurna koju, ali mogu da se raspitam), donesem ja tako tv u sobu i prikljucim na kablovsku, pretrazim kanale i nadje on kanale ali sad nastaje problem....Samo da napomenem, ja se uopste ne razumem u te digitalne, analogne itd..kanale i to, ali evo da pokusam da vam objasnim u cemu je problem. Dakle, nadje on 69 kanala, kad malo losa slika, ima snega i onih tackica i tako se ja smorim. Slucajno ja cackam, tek razgledam sta ima, i pritisnem dugme na daljinskom CHANNEL LIST, kad vidim da tu ima da se izabere da li hocu Analogue, All, TV, Radio...ja pritisnem TV kad ono izadje 100 i nesto kanala, savrsena slika, sve super itd..ja se odusevim i ukapiram da to treba da mi stoji...kad posle par dana upalim tv i pise SCRAMBLED SIGNAL..pomislim verovatno su neke smetnje, nesto trenutno, prebacim opet na Analogue, onih 69 kanala i dalje rade, slika i dalje ocajna....posle par dana vratim na TV, pojavili se lepi kanali, bude to tako lepo jos nedelju dana i onda opet nestanu, i vec par nedelja se ne vracaju...Sta sve nisam radila, menjala sam sve zivo, trazila kanale iznova i iznova, nista, nadje mi te analogne, slika losa, od onih lepih ni traga....Jos da napomenem da u toj listi TV, pored svakog kanala stoji mali zuti znak, kao kljucic, ali mislim da je to i ranije stajalo kad su radili...I tako, ne znam sta da radim, kako da nadjem dobru sliku, mislim stvarno je steta na takvom tv-u gledati onakvu sliku. Pa Vas molim, ako se razumete u ovo, bilo kakva pomoc je dobrodosla! Hvala