Šta je novo?

Problem sa K-world i girder-om

pedja111

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2004
Poena
301
Jel koristi neko slicnu kombinaciju? Imam Girder 3.3.4 i 3.2.9 (koji se ne placa) ali ni jedan nece da radi sa K-world daljinskim. E sad skidao sam neke plugin-ove (koji bi trebalo da rade sa girder-om 3.2 al izgleda da ne rade ) sa girder-ovog sajta, ali su jako stari pa program nece da radi sa njima… U sustini program uopste ne reaguje na daljinski, jel moze neko da mi pomogne… Pozdrav

Ne znam kako da ti pomognem osim da kazem da meni Girder 3.2.8 radi odlicno sa pluginom za Kworld. Da napomenem da imam instaliranje drajvere Ivana Uskova, a ne one koji dolaze uz karticu.

da li postoji plugin za kworld? ako ne, onda ima genericki 878 plugin, ako ti ni on ne radi, onda zaboravi...

uzmes lepo za 100 din napravis ic prijemnik i uzivas... a lemljenje je toliko prosto da moze dete od 10 godina bez problema da ga odradi...

Jeli kad ih skinem samo ih prebacim u plugin folder ili je i u programu kasnije potrebno izabrati ih. Premda meni kaze da su stari i da ne mogu da rade sa ovom verzijom. Pokusacu da nadjem neki stariji girder

Nazad
Vrh Dno