Šta je novo?

Problem sa iuVCR-om...

Celt

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Ovako, sve je lepo radilo u iuVCR-u dok nisam probao snimanje sa schedule opcijom i na prvi pogled je sve radilo dobro,ali:

Kada sve lepo podesim u schedule opciji i pustim da se nesto snima (duzine vece od 20 minuta)i kada se snimanje zavrsi da se iskljuci on lepo pocne sa snimanjem ali nikad ne uspe da zavrsi snimanje tj. posle nekih 5 do 6 minutata, a nekad i ranije prekine se snimanje,kompjuter ostaje ukljucen i slika nastavlja sa reprodukcijom ,ali ne i sa snimanjem u nedogled odnosno sve dok rucno ne iskljucim iuVCR.

Sta je problem i da li je moguce da ga resim i normalno snimam schedule program?

Koristim verziju 4.0.0.230,a koristio sam i verziju 4.0.0.227 ali problem je isti,a OS je Windows XP.

Pozdrav!

Pogledaj u logu sta ti pise, sigurno ces da vidis razlog prekida snimanja (obrati paznju na crvene recenice)... U svakom slucaju mirise mi na los crack tj. na neregistrovanu verziju...

Koristim univerzalni crack na iuVCR 4.0.0.230 verziji registrovanoj kao "registered to tsr //SSG ([email protected]), pa sad ako znas ili imas neki bolji ili mislis da je u njemu problem,samo izvoli...

To je!!!

i ja sam mislio da crack dobro radi, ali...

nema poruka o registraciji, trial vremena, cak pise i ime na koje je registrovan, znaci sve radi sem jednog:

snimanje staje posle odredjenog vremena (meni recimo jednom posle 20min) i kaze program nije registrovan (u logu)...

znaci, probaj ovo, verzija pre ove 4.0.0.222 ali bi trebalo da radi OK
link

1. Ovako probao sam sve moguce verzije iuVCR-a i ovu preporucenu 4.0.0.222 sa Sponge UK-TNT/iPA crackom ali uvek posle odredjenog vremena (10-20 minuta) se prekine snimanje i u logu pise sledece kao ralog toga:ERROR: EC_ERRORABORT event raised. (error code: 80040228), nije mi jasno zasto???

2. Koji program slicnih mogucnosti kao iuVCR bi mogao da ga zameni jer kod ovog ocigledno nesto ne funkcionise (preporuka za neki dobar program slicne namene kao iuVCR)?

3. Sta mislite o WinDVR ,da li moze da posluzi kao zamena za iuVCR i da li neko ima ili zna gde moze da se nadje crack za trial verziju WinDVR-a 2.0 ili 1.8?

Hvala unapred!!!

Sta bi sa odgovorima u vezi WinDVR i da li neko slucajno zna gde moze da se nadje crack ili full verzija WinDVR-a 1.8 ili 2.0?

Pozdrav!!!

U drugom postu sam dao link ka krekovanom najnovijem IuVCR-u (4.1.x),
koji je po meni bolji od WinDVR-a, jer podrzava i divx i dr.
i radi ok, univerzalni krek ne radi, vec rekoh...

a evo ti link za WInDVR 2.0, pa biraj...

download

U drugom postu sam dao link ka krekovanom najnovijem IuVCR-u (4.1.x),
Pomenuti link vise ne funkcionise!!!

koji je po meni bolji od WinDVR-a, jer podrzava i divx i dr.

Slazem se da je mnogo bolji po mogucnostima od WinDVR-a iuVCR ali sta da radim kada se snimanje na bilo kojoj verziji posle odredjenog vremena samo iskljuci,doduse ponekad snimi cak 2 puta uzastopno bez greske i ja se ponadam da radi ,kad ono treci put se samo snimanje iskljuci i sto je najgore u log fajlu ne prijavljuje nista tipa neregistrovana verzija i slicno vec gresku koju sam naveo u gornjem postu,a da je greska u programu govori i to da se i tebi to isto desavalo,pa sad ...

dEXE je napisao(la):
a evo ti link za WInDVR 2.0, pa biraj...

download

Da li znas jos neki link za skidanje ove verzije winDVR-a ili samo crack za verziju 1.8 ili 2.0 jer fajl koji sam downloadowao sa gore pomenute adrese nemoguce je otpakovati pomocu winrara odnosno prijavljuje gresku u arhivi.
Pozdrav!!!

Proveri dal imas Winrar 3.0, jer ako imas stariji, neces moci da je raspakujes...

Vrh Dno