Šta je novo?

problem sa IRDA adapterom...

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
imam nokia 6100 telefon, do sad sam koristio neki irda adapter neke firme Matrix i dobro mi je radio, ali nije bio moj pa sam morao da ga vratim i kupio sam drugi(pise na njemu Mars II). elem, nije dobro radio(veza sa racunarom je stalno pucala) pa sam ga vratio. kakva su vasa iskustva sa ovim adapterima i koji mi vi savetujete da kupim?

najvise me interesuju misljenja onih koji imaju nokia telefone.

hvala!

aj ako moze kazite mi(pored toga koji adapter imate) i model nokia telefona.

Ja Imam IR Matrix i imao sam 6100 i radi savrseno i posle toga sa t610 i sad sa z600 nemam nikakvih problema! Imao sam i USB IR i sljaka ko lud!

Ja imam Sweex, i Nokiu6100 i sve radi ok. Druge modele nisam probao...

Ja imam Mars II, ali sa Siemensom u kombinaciji, radi savrseno. Problem je bio i kod mene dok nisam zamenio driver.

kupio sam sweekx i stvarno radi savrseno, jes da sam dao 30e al me glava vise ne boli :beat:

hvala!

kupljen je u nisu, ide 1m onaj kako ga oni zovu magichni kabl (onaj sto zadrzava oblik)

aj ako neko moze da mi na mail [email protected] posalje neku java igru za nokia telefone, ili da mi da neki sajt gde mogu da ih download-ujem pa preko adaptera prebacim na fon(bio sam vec na tagtag.com i skinuo neke igre, neke nisu htele da rade?) posebno bi bio zahvalan ako mi posaljete neki dobar sah, pakmana, fenix ili nesto slicno. btw. postoji li neka RPG igra za noki-u, e ako i to ima pa ja ne znam sta cu od srece :happy:

upravo sam bio ali ima samo par igara za moj fon :(

Nazad
Vrh Dno