Šta je novo?

Problem sa IRC-om

• Začetnik teme ubica
  • Datum pokretanja
U

ubica

Guest
Ovako da li se ovo nekom desilo:

[email protected]) (User has been banned from PIK (Session limit exceeded))

Ovo se desilo mojoj ortakinji na krstarici................

Na pomoci su mi rekli da zovem provajdera i kao da je to do njih, a kad sam pozvao rekli su mi da to nije do njih......... tako da me *ebu u mozak.......

Ljudi sta da radim........... ona sad ne moze da dolazi na krstaricu zbog toga, a ja pojma nemam sta je problem.......... POMAGAJTE!!!

Unapred hvala... :wave:

To se svakome desava

To se najcesce desava kad neko opsuje ili pise velika slova ili se predstavi nickom koji nije po pravilniku. NIje to nista strasno! Uglavno te banuju na 3minuta, sat vremena, a nekad i na duze ako je nesto strasno uradila. E sad sta bi to moglo biti, to samo ona zna...

nije nista uradila........... samo je izbaci.......

kad god udje ostane malo i samo je izbaci........

naveo sam da sam isao na pomoc i sta su mi rekli ljudi, operateri......

to joj se stalno desava........ jednog lika sam pitao on mi je nesto pominjao portove, pa sad ne znam sta je problem........ ????

mhm pazi to sto se tice portova mozes da probas da promenis od 6660-6669, mada mislim da nije do toga jer dowoljno sam dugo na irc-u. takaw prob nastaje kad prewise flood-oje ili tako nesto..e sad prob je jer neko da je dao ban mozda cak i akick neko od admina..ili na ip ako je recimo adresa ono dinamicka ili staticka tako da nema sanse da udje...werujem da je zbog toga a raspitacu se.....p0z

mozda je na nekom black listed serveru u isto vreme, mozda je iza NAT pa je banovana IP...

To se dešava zbog toga što je previše korisnika na tom IP-u. To se meni pre dešavalo kada sam imao wireless. Traži da povećaju session limit na toj IP adresi, šalji im mail, meni su tako sredili.

Nazad
Vrh Dno