Šta je novo?

problem sa internet konekcijom ili sa brauzerima?!

chif

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2003
Poena
609
imam cudan problem, na dektop racunaru koji je prikljucen na ADSL router, cesto gubim konekciju. tacnije, kada ukucam odredjenu stranu, on mi kaze kako nije u mogucnost da se konektuje (i firefox i chrom). to i ne bi bilo toliko cudno da u tom desktop racunaru nemam karticu za wireless, i kada u isto vreme (kada na desktopu ne mogu da ostvarim konekciju) na lap topu (preko tog istog desktop racunara) najnormalnije se konektujem na svaku stranicu koju pozelim.

i sada... ja ne znam gde je tu problem, a sto je jos bitnije, kako da ga otklonim, pa ako neko zna....

samo da dodam da mi je firewall iskljucen, ovo je poruka koja mi izadje na browser-u

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

i jos da dodam da nema pravila, nekada radi, a nekada prestane pa proradi...

Poslednja izmena:
a jel ovo proveren softwer? da ne bude problem da njegove greske popravljam?

hvala!
poz.

Naravno da je proveren, verovatno si zakacio nesto neku gamad, to je odlican softver i treba ga imati na kompu. Mozes ga prebaciti i na Srpski jezik ako ti je lakse. Ukoliko se ne popravi stanje javi da vidimo sta dalje.
Edit.
Jedan od naboljih antimalware softvera trenutno.

Poslednja izmena:
instalirao, upadte-ova i uradio quck scan. nasao je jednu nepravilnost koju je prikazao u nekom txt fajlu. ja generalno mislim da je problem u programima koji se podizu prilikom podizanja sistema. isao sam u msconfig i tamo nasao gomilu nekih stvari koje nemam pojma sta su...

Vrh Dno