Šta je novo?

Problem sa Internet Explorerom 7?

• Začetnik teme Začetnik teme Mookey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Koristim IE7 i cesto mi se desi da mi pukne tj. trazi da se uradi close jer mi prijavi neku gresku u GFlash-u u opciji Add-Ons.Znam da to ima neke veze sa Flashget-om ali ne znam kako to da popravim.
Molim za pomoc.
PS.Ne zelim da se prebacim na Firefoks ili Operu!!!

Poslednja izmena:
Koristim IE7 i cesto mi se desi da mi pukne tj. trazi da se uradi close jer mi prijavi neku gresku u GFlash-u u opciji Add-Ons.Znam da to ima neke veze sa Flashget-om ali ne znam kako to da popravim.
Molim za pomoc.
PS.Ne zelim da se prebacim na Firefoks ili Operu!!!
Veliki broj ljudi koje poznajem, a koriste IE7 imaju isti probem, po njima ili onome shto sam i sam video jedino reshenje je da predjesh na IE8 koji nema tih problema...

izbriši FG, očisti registry, pa stavi neku drugu verziju FGa (ili, još bolje, Orbit Downloader)

izbriši FG, očisti registry, pa stavi neku drugu verziju FGa (ili, još bolje, Orbit Downloader)

Drugi program mi nikako ne moze pomoci,jer sam mnoge isprobavao i svi kradu na rapidshareu,jedino ovaj radi odlicno,a i najlaksi je za upotrebu.
A sto se tice IE8 nisam ni znao da je izasao ali ne znam ni da li je to konacna verzija,mozda bude puno bagova pa mi bude jos vece njesra od ovog koji imam.
Inace disableovao sam doticni fajl iz Add-onsa pa cu videti sta ce biti

Nazad
Vrh Dno