Šta je novo?

Problem sa instalaciom Office XP

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Izaberem sve sta hocu da instalitam, krene sa instalaciom, ali kada dodje do pola stane i izbaci Error 25003 i "instalation source has been corrupted". Ima li leka ovome, ili je ova moja verzija nesto izbagovana.

Meni je stalno pravio probleme sa 2000 i onda sam promenio CD.
Lepo kaze covek,jedino to moze da bude. Corrupted CD.

Samo nije lepo snimljen CD. E sad ako si imao srece pa to snimio na RW... 🙂
Jedino (eventualno) resenje je da ako ti negde pise koji fajl trenutno cita (odnosno iz kog fajla trenutno kopira fajlove) pa da nadjes doticni, pa da nesto kombinujes... Ali to ti je sve suvise ******* posao. Jednostavnije, a i jeftinije je da uzmes drugi CD.

Amon_Ra je napisao(la):
"instalation source has been corrupted".
A i lepo ti jasno kaze 😛 , jedino jos da ti nacrta 😀
Pozdravi "majstora" koji je stancovao kopiju i nabavi drugu...

Hehe taj office mi je sa CDRW-a, moracu ponovo da ga rezem, nego me mrzi - smor je kad vam reze RW-ove na 4X...

Amon_Ra je napisao(la):
Hehe taj office mi je sa CDRW-a, moracu ponovo da ga rezem, nego me mrzi - smor je kad vam reze RW-ove na 4X...

E pazi sta budes ubuduce rezao na taj RW disk. Tako su meni crkla tri cd-rw-a. Sve radi do jedne tacke kada kaze corrupted, ja uzmem obrisem (full) narezem ponovo ono opet, na kraju bacanje... Znaci obrati paznju...

Amon_Ra je napisao(la):
...moracu ponovo da ga rezem, nego me mrzi
ctp; Ups, sorry - znaci taj "majstor" kojeg treba "pozdraviti" (re:moj prethodni post) si bio ti licno...

Uzeo sam iz cd kluba office xp. I sa ovog CD-a kada pokrenem fajl "Setuppro" i kada npr. checkiram samo Word prijavi mi gresku! Kada stavim da hocu da instaliram ceo paket - onda prodje. Budalastine...

Nazad
Vrh Dno