*Brainiac*
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2007
- Poena
- 310
Kada pokrenem instalaciju winXPSP2, izbacije mi onnu glupu poruku "Setup did not find any hard drives instaled on your computer". Instalirao sam stotine laptopova i do sad sa ovaj problem resavao tako sto sam u bios-u iskljucivao ili onaj SATA Native mod, ili ACSI (obicno kod MSI-a). Na ovom laptopu NE POSTOJE nikakva podesavanja vezana za HDD, Znam za varijantu da se ucita drajver sa diskete ali posto nema flopy diska , ta opcija otpada. Ima i varijanta da se napravi neka "budzevina" instaacije sa tim drajverima pomoci nLite-a, ali ovo MORA da bude 100% legalna masina tako da i ta opcija ne pije vodu. Ima li neko neki PAMETAN savet???? Sta da radim dalje???? Poludeo sam, igram oko njega vec 3sata a niam se pomerio sa pocetka.
Uzgred, mozda i postoji resenje negde na forumu ali "pretraga" toliko lose radi da sam sta god ukucam dobijao maltene iste teme u kojima se prica o nekim sasvim drugim stvarima a ne o tome sto sam trazio. (ovo je vec poruka za administratore)
Uzgred, mozda i postoji resenje negde na forumu ali "pretraga" toliko lose radi da sam sta god ukucam dobijao maltene iste teme u kojima se prica o nekim sasvim drugim stvarima a ne o tome sto sam trazio. (ovo je vec poruka za administratore)