Šta je novo?

Problem sa instalacijom Windowsa 7

pwner

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2010
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D & Noctua NH-U12S
Matična ploča
Asrock X870 Pro RS
RAM
2x16GB Kingston Fury 6000/CL30
GPU
RTX 4070 Ti Zotac Trinity
Storage
KC3000 2TB x2
PSU
Antec HCG1200 Pro Platinum ATX3.1
Kućište
Antec Flux White
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
HyperX Pulsefire Dart/MX Master 3s & Ajazz AK820 Pro
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet
Instalacija krene normalno, ali kada dođe do dela da se restartuje, samo se ugasi ekran i ništa se ne dešava. Pokušavao sam više puta da pokrećem instalaciju, ali kada treba da se restartuje pravi problem. Isto se to dešava i kada promenim nešto u BIOS-u i idem na save, treba da se restartuje isto se desi. A kada ga upalim ponovo piše overclocking failed, press F1 to run setup. I kad se stisne F1 uđe u BIOS.
Da li zna neko u čemu je problem ?
I izvinite ako sam pogrešio podforum, nisam znao gde da postavim, a baš sam sad nekako utripovan da se nije nešto zeznuo komp.

Jesu li ti diskovi u AHCI ili IDE modu?

Idi u BIOS pa load default setings pa save & EXiT pa vidi da li onda prolazi, isto ako koristiš više od jednog HDD-a sve ih otkači a ostavi samo jedan.

Samo jedan HDD koristim, 1TB Samsung HD103SJ F3. Probaću da sve vratim u default.
I da, svetle i neke lampice, jedna je na grafičkoj, a za drugu nisam uspeo da vidim šta je.

Poslednja izmena:
Uspelo je, hvala kexkex-u. Nego je ovo što imam 32-bit verzija, pa će već morati da padne reinstal :/
I da, šta bi trebalo da znači to što na grafičkoj svetli neka crvena lampica ?

Uspelo je, hvala kexkex-u. Nego je ovo što imam 32-bit verzija, pa će već morati da padne reinstal :/
I da, šta bi trebalo da znači to što na grafičkoj svetli neka crvena lampica ?

Verovatno imaš led kuler na grafičkoj, ne znam šta bi moglo drugo da bude.

Jesi siguran da je na grafickoj a ne pored graficke..mozda je nisi lepo uboo u slot pa svetli crvena lampica pored.

A koja graficka je u pitanju? Dosta novijih grafickih kartica ima na sebi crvene led diode koje svetle od zivisnosti koliko je opterecena.

Nazad
Vrh Dno