virke
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2004
- Poena
- 775
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 2600 BOX
- Matična ploča
- MSI Tomahawk MAX B450
- RAM
- Kingston 2 x 8Gb @3200 XMP
- GPU
- Gigabyte Aorus Rx 580 4Gb
- Storage
- Kingston A2000 250GB, Seagate 1Tb ST1000DM010
- Zvuk
- Logitech X-530
- PSU
- Seasonic Focus GX 650w
- Kućište
- Antec Nine Hundred
- Monitor
- AOC 27G2U5/BK
- Miš & tastatura
- Red Dragon HARPE PRO K503A RGB+ A4 TECH T70 Terminator Bloody
- Mobilni telefon
- Xiaomi 11 Lite 5G NE
- Pristup internetu
- Optički internet
Kupio juce novu msi tomahawk max plocu, 2x8gb kingston hyper x fury i polovan r5 2600. Sklopio to jutros ali ne mogu da instaliram win 10.
Posto sam bio u frci juce nisam uzeo ssd jer nije bilo a2000 u radnji.
Instalacija ide na hdd.
1.problem ne mogu da instaliram win 10 jer mi patricija nije gpt format. Koristio pre win 8.1.
Trazi mi da iskljucim secure bot u biosu ali ja kad to uradim nemam sliku na monitoru, pise nesto vga problem....
Da li treba da spominjem da sam izgoreo?!
Aj reko da instaliram win 8.1 dok ne nabavim ssd. Uradim ja to nabrzaka ali nemam zvuk. Sve radi ali zvuk baguje. Test zvucnika daje zvuk ali na filmu ili you tubu nema zvuka.
Ubacim sluske pozadi i imam zvuk.
Ubacim u dzek od sluski jedan od 3 kabla od zvucnika (Logitech x530 5.1 sistem) i dobijem na jednom zvucniku zvuk. Vratim sluške, nema zvuka, ubodem ponovo kabal od zvucnika u dzek od sluski nema zvuka. Ne zna m ni koliko sam se drndao sa time ali istalirao nove realtek hd drajvere, stare... Nista.
Ne da mi djavo mira hocu da sredim komp ili da crknem. Na win10 mora da radi ali da bi hdd prebacio u gpt svi podaci se gube.
Nadjem neki stari hdd wd 320gb i formatiram u gpt.
Sav srecan pokrenem instalaciju wina ali sporo ide.
Getting files ready for instalation zaglavio.
Cekao pola sata ono doslo do 5%
Ugasim komp. Iskljucim novi hdd i na njegovo mesto na ploci ubodem stari wd 320gb u nadi da ce raditi.
3 sata mu trebalo da dodje na 99 % i izbaci mi gresku da ne moze da instalira win.
Napravio botabilni usb sa media creaton tool-om.
Tu bi trebalo da je najnoviji win.
Nasao stariji win 10 1909 i NAPRAVIO SA RUFUSOM butabilni fles i trenutno se win instalira nekih pola sata i stoji na 22%
Sporo ide.
Moze li neka pomoc? Malo je reći da sam prso ko lajsna!
Posto sam bio u frci juce nisam uzeo ssd jer nije bilo a2000 u radnji.
Instalacija ide na hdd.
1.problem ne mogu da instaliram win 10 jer mi patricija nije gpt format. Koristio pre win 8.1.
Trazi mi da iskljucim secure bot u biosu ali ja kad to uradim nemam sliku na monitoru, pise nesto vga problem....
Da li treba da spominjem da sam izgoreo?!
Aj reko da instaliram win 8.1 dok ne nabavim ssd. Uradim ja to nabrzaka ali nemam zvuk. Sve radi ali zvuk baguje. Test zvucnika daje zvuk ali na filmu ili you tubu nema zvuka.
Ubacim sluske pozadi i imam zvuk.
Ubacim u dzek od sluski jedan od 3 kabla od zvucnika (Logitech x530 5.1 sistem) i dobijem na jednom zvucniku zvuk. Vratim sluške, nema zvuka, ubodem ponovo kabal od zvucnika u dzek od sluski nema zvuka. Ne zna m ni koliko sam se drndao sa time ali istalirao nove realtek hd drajvere, stare... Nista.
Ne da mi djavo mira hocu da sredim komp ili da crknem. Na win10 mora da radi ali da bi hdd prebacio u gpt svi podaci se gube.
Nadjem neki stari hdd wd 320gb i formatiram u gpt.
Sav srecan pokrenem instalaciju wina ali sporo ide.
Getting files ready for instalation zaglavio.
Cekao pola sata ono doslo do 5%
Ugasim komp. Iskljucim novi hdd i na njegovo mesto na ploci ubodem stari wd 320gb u nadi da ce raditi.
3 sata mu trebalo da dodje na 99 % i izbaci mi gresku da ne moze da instalira win.
Napravio botabilni usb sa media creaton tool-om.
Tu bi trebalo da je najnoviji win.
Nasao stariji win 10 1909 i NAPRAVIO SA RUFUSOM butabilni fles i trenutno se win instalira nekih pola sata i stoji na 22%
Sporo ide.
Moze li neka pomoc? Malo je reći da sam prso ko lajsna!