neoo1 je napisao(la):
mozeli neko da mi pomogne da instaliram igricu (menager 2006).
Potrebno je prvo instalirati daemon.Ja blage veze nemam sta trebam da uradim.
Pokusao sam nesto igru mogu da igram,ali uz CD.
POzdrav
Dakle prvo(skines sa neta) instaliras DT koji se instalira kao i svaka druga aplikacija.
Nakon instalacije DT trazi restart,odradis to i dole u levom uglu ekrana
pojavi se nova ikonica (btw.instaliranjem,DT-a dobio-la si jos jedan drive,pogledaj u win commanderu koji je npr. kod mene je g: jer su mi prve dve particije c: , d : a zatim razec i dvd citac na e: i f :i g: na kraju sto predstavlje virtualni drive koji je DT napravio.)
Kada sve to uradis moras da napravis image od diska,to radis u npr. neru.
Kad to uradis (zapamtis gde je napravljen image).
Odes na ikonicu DT-a pritisnes desni klik prvo odes na emulation i otkacis opciju ALL option ON,zatim odes na polje gore virtual cd/dvd rom pomeris misa
na novi otvoreni tab(prozor ili sta vec) device 0 ...kliknes levim tasterom misa na njega i ides na mount image.U prozoru koji ti je otvorio pronadjes imidz i kliknes na njega i zatim na open.Image disk je smesten u DT-ov virtual drive koji je kod mene g: i onda (ako se aplikacije ne startuje sama otvoris win commander pritisnes(u mom slucaju) g : i vidis disk kao obican dakle sa sadrzajem na njemu,pokrenes instalaciju i pos`o obavljen.
Enjoy
P.S. Ako nesto nije jasno posalji mi poruku na PM + DT je skracenica za Deamon Tools : )