Šta je novo?

problem sa instalacijom igre, pls help

• Začetnik teme bass_girl22
  • Datum pokretanja
B

bass_girl22

Guest
preko alkohola sam podigla igricu na na virtuelni drive...normalno krene da se instalira, idem na next, zatim i agree i kad dodje do dela kada traba da se instalira, button INSTALL kao da je disabelovan ne moze da se klikne na njega bledo je cak i ako promenim destinaciju gde da mi se igra instalira kao da ne postoji.
jel se neko susretao sa ovim problemom?
da li je resiv?
predpostavljam da je nebitno koja je igrica ali ako je neko igrao slucajno:
CSI 3 Dimensions of Murder

you're opening panthera's box...
Mozda je gloopo, ali proveri da li si skrolovala ''license agreement'' ili nesto takvo na dno strane i kliknula na ''i agree''...desava se i kad nema dovoljno mesta na hardu...
Enivejz ako problem perzistz ondak poslusaj kowalskog

Poslednja izmena:
Nice avatar :d
Procitaj Read me, vidi koliko mesta trazi instalacija, meni mirise na to...

helppppp

kowalski je napisao(la):
pokusaj sa Daemon tools-om.

mozeli neko da mi pomogne da instaliram igricu (menager 2006).
Potrebno je prvo instalirati daemon.Ja blage veze nemam sta trebam da uradim.
Pokusao sam nesto igru mogu da igram,ali uz CD.

POzdrav

neoo1 je napisao(la):
mozeli neko da mi pomogne da instaliram igricu (menager 2006).
Potrebno je prvo instalirati daemon.Ja blage veze nemam sta trebam da uradim.
Pokusao sam nesto igru mogu da igram,ali uz CD.

POzdrav

Dakle prvo(skines sa neta) instaliras DT koji se instalira kao i svaka druga aplikacija.
Nakon instalacije DT trazi restart,odradis to i dole u levom uglu ekrana
pojavi se nova ikonica (btw.instaliranjem,DT-a dobio-la si jos jedan drive,pogledaj u win commanderu koji je npr. kod mene je g: jer su mi prve dve particije c: , d : a zatim razec i dvd citac na e: i f :i g: na kraju sto predstavlje virtualni drive koji je DT napravio.)
Kada sve to uradis moras da napravis image od diska,to radis u npr. neru.
Kad to uradis (zapamtis gde je napravljen image).
Odes na ikonicu DT-a pritisnes desni klik prvo odes na emulation i otkacis opciju ALL option ON,zatim odes na polje gore virtual cd/dvd rom pomeris misa
na novi otvoreni tab(prozor ili sta vec) device 0 ...kliknes levim tasterom misa na njega i ides na mount image.U prozoru koji ti je otvorio pronadjes imidz i kliknes na njega i zatim na open.Image disk je smesten u DT-ov virtual drive koji je kod mene g: i onda (ako se aplikacije ne startuje sama otvoris win commander pritisnes(u mom slucaju) g : i vidis disk kao obican dakle sa sadrzajem na njemu,pokrenes instalaciju i pos`o obavljen.
Enjoy
P.S. Ako nesto nije jasno posalji mi poruku na PM + DT je skracenica za Deamon Tools : )

Taman kad je otvoren topik - imam problem sa instaliranjem Ghost Recona 3. Nakon reinstalacije Wina pokušao sam da ga instaliram, ali setup čim kliknem na install izbaci error i kaže "empty TMP folder, check internet connection" i prekida se. Naravno, u navedenim stvarima nije problem. Mislim da sam se sa ovim već suočio pre reinstalacije Wina, ali nema šanse da se setim kako sam taj problem rešio. Možda brisanjem sadržaja Installshield information-a? Ima li pomoći?

Poslednja izmena:
Rešenje za GRAW:

Otići u
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime
i izbrisati 0701 folder.

Nazad
Vrh Dno