Šta je novo?

Problem sa instalacijom dajvera HD6950

defcoon221

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2012
Poena
200
Prilikom instaliranja novog drajvera obrisao sam stari i pokusao da instaliram novi medjuti kako god da uradim pokusam kada mi otvori program idem na install i on odpakuje datoteku ali cim to uradi instalacioni program nestane i nista se nedeava.

Pokusao sam sa sistem restore,da instaliram drajver iz prosle verzije ali uzalud rezultat je isti...... Molim za pomoc 🙁

Skini program driver sweeper, i u safe mod-u obrisi vga driver, pa probaj ponovo, takodje probaj da ponovo skines nov driver.

Hvala na odgovoru ali to moram sutra da vidim kako ce da bude jer mi je monitor povezan preko HDMI kabla pa kada se ukljuci ektan to je strava i uzas jedva se nesto vidi a nemogu da nadjem onaj mali deo sto se prikljucuje u graficku konvertor 🙁

Resio sam stvar morao sam da trazim datoteku gde je raspakovao fajlove i odatle da prokenem exe file ,sto me cudi jer odkako imam graficku nikada mi to nije trazio tj sve je radio automatski.... Ali sada znam sta da radim ako se opet to bude desilo pa ko ima istih problema neka pokusa koj ja.... Pozzz 🙂

i ja sam imao problema sa instalacijom 12.1 drajvera. zapravo brisanjem starih (valjda 11.9 ili koji su vec bili poslednji). posle deinstalacije je slika bila uzasna. skoro sve boje su bile izgubljene i prikazivale su se kao crna. videle su se neke nijanse plave i zelene. Na srecu, uspeo sam napamet da pokrenem driversweeper i izbrisem ostatke drajvera. posle brisanja i restarta racunara, slika se prikazivala normalno (naravno u manjoj rezoluciji). instalacija novih drajvera je prosla bez problema.

Nazad
Vrh Dno