Šta je novo?

Problem sa ImageShack-om

• Začetnik teme Začetnik teme d02
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

d02

Slavan
Učlanjen(a)
31.01.2007
Poena
304
Potrebna mi je pomoć oko korišćenja/podešavanja sajta ImageShack. Ranije sam ovaj servis za upload slika koristio bez problema. Međutim sad, kad uploadujem slike na njega, više ne mogu da ih vidim u My Images.
Dakle, iako se redovno ulogujem, ImageShack mi prikaže samo koliko stranica sa slikama (mislim da sad ide po 42 slike na stranicu), ali ne i one male sličice mojih slika, kako bih mogao prepoznati koja mi je potrebna i linkovati je za npr. neki forum. Npr. ako sam uploadovao više slika neke mašine pre izvesnog vremena i sad želim da te slike pokažem na nekom forumu, ja jednostavno ne mogu da ih nađem na Imageshack-u iako po broju slika vidim da su uploadovane. Pre sam ih video u My Images pa ako nisu u prvih 42 (sad piše da je 42 slike po stranici, ali mi se čini da ih je pre bilo manje) poslednje uploadovanih, ja pređem na drugu stranicu i tamo onda vidim sledećih 42 uploadovanih sličica i tako dok ne prepoznam koja mi je slika potrebna i onda vidim njen link (adresu, kod za forum...). Sada mogu samo da vidim broj uploadovanih slika (odnosno broj stranica sa slikama) i da biram koju hoću stranicu, ali ne i da vidim te male sličice na toj stranici. U preferences je naznačeno "By default all pictures are public".

Da li neko zna šta treba da podesim da bih ponovo mogao da vidim moje uploadovane slike na ImageShack u My Images? Hvala unapred!

Taj imageshack je nekada valjao...sad je totalno g*vno sa onim reklamama svuda po sebi. Ne znam zasto ga ljudi i dalje koriste pored drugih boljih image hosting sajtova.

Zato što tamo imam već dosta uploadovanih slika i neke od tih mi povremeno trebaju a ne bih da ih ponovo uploadujem (zapravo, ne znam ni gde su mi više u da li uopšte postoje u kompu). Mada, ako ovde ne nađem rešenje svakako bih išao na drugi sajt za upload slika. Samo, ja nisam nikakav poznavalac tih stvari pa bih voleo ako bi mi preporučio neki dobar sajt za upload slika.

Pa evo ja koristim ovaj postimage.org, koji je dobar za sad..nema nikakvih reklama i slicnih smarajucih stvari.. Mogu i ostali da predloze slicne image hosting sajtove koje oni koriste...

Nazad
Vrh Dno