Šta je novo?

Problem sa igricama

ratep

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2007
Poena
304
Da li je moguce da zbog loseg napajanja reckaju neke zahtjevnije igrice?

hmmm...pa imas dobrane potrosace (proc. g.karta) a o kojem napajanju se radi?i jel' "popijes" neki blue screen ili ti samo igre stutter-uju (seckaju/laguju)?

Problem u napajanju moze da bude samo ako nisi ubo dodatni konektor za napajanje koji se nalazi na kartici pa racunar automatski obara radne taktove kartice.

Kakvu konfiguraciju imas, sasvim je moguce da je do napajanja!

Konfiguracija ti je dobar potrosac, tako da moze da bude da ti napajanje pravi problem (naravno ako je sve prikljuceno kako treba)

inace koje napajanje imas?

Konfiguracija ti je dobar potrosac, tako da moze da bude da ti napajanje pravi problem (naravno ako je sve prikljuceno kako treba)

inace koje napajanje imas?
Radi se o nekom napajanju MS Industrial 550 W.

Poslednja izmena:
iskreno, to i nije bas neko kvalitetno napajanje.

da li si u mogucnosti da pozajmis od nekoga neko kvalitetnije napajanje?

MSI pravi dobra napajanja, sa pribliznom vatazom, tako da mislim da nije do njega... Kakva su ti podesavanja u BIOSu, si probao reinstall... Prvo gledaj softverski, a onda hardverski!

Pre bih preporucio CooLerMaster ili Antec... Ali pre toga proveri da nije do softvera!

Ne.

Ako ti se komp ne restartuje, ne gasi, ne iskace ti plavi ekran tokom igranja - ne treba ti drugo napajanje - igraj se do mile volje. Napajanje ne utice na performase masine - "samo" na sigurniji rad.

Poslednja izmena:
Ne.

Ako ti se komp ne restartuje, ne gasi, ne iskace ti plavi ekran tokom igranja - ne treba ti drugo napajanje - igraj se do mile volje. Napajanje ne utice na performase masine - "samo" na sigurniji rad.
Sad trenutno igram Gothic 3 i veoma cesto mi se desava da mi prilikom save-a izadje iz igrice, i ne znam zasto mi ova igrica recka kad imam sav hardver koji ona zahtjeva?

Hahahahaha, nisi jedini... Igrica je takva, neoptimizovana... Procitaj:

Gothic 3

Ako igras Gothic 3 i ne radi ti "kako treba" - ne uzbudjuj se. Igraj bilo sta drugo - i uzivaj !!!

Nazad
Vrh Dno