Šta je novo?

Problem sa igrama na Visti

• Začetnik teme Začetnik teme jsnb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jsnb

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2007
Poena
304
Naime,prilikom pokretanja PES 2008pre podesavanja u Settings-u pojavi mi se poruka da imam malu kolicinu memorije na kartici (8800GT 512),i mogu da je igram samo na 640X480 i Low podesavanjima.

Slicna situacija je i sa Counter-Strike:Source

Na Pes-u sam probao sa patchom 1.2 ali mi onemogucava instalaciju i izbacuje mi neku poruku da treba da se ulogujem kao administrator.

Molim pomoc!!!

Sto se PES-a tice instaliraj patch, pretpostavljam da ti UAC pravi probleme, iskljuci ga pa ga nakon instalacija patch-a mozes opet ukljuciti.

Vrati se ti lepo na XP i igraj kao covek...

Naime,prilikom pokretanja PES 2008pre podesavanja u Settings-u pojavi mi se poruka da imam malu kolicinu memorije na kartici (8800GT 512),i mogu da je igram samo na 640X480 i Low podesavanjima.

Slicna situacija je i sa Counter-Strike:Source

Na Pes-u sam probao sa patchom 1.2 ali mi onemogucava instalaciju i izbacuje mi neku poruku da treba da se ulogujem kao administrator.

Molim pomoc!!!

Mozda ti je slaba grafulja😀,e crna vista tacno na njoj dobro rade igrice koje su najveci hitovi (pod dobro mislim bez tih brutalnih bagova), odnosno ove sto sluze za demonstraciju performansi UT3,Half Life 2 episode 2 itd. Znaci ko hoce da predje na vistu toplo mu preporucujem da prvo izigra sve stare igrice (da se ne bi razocarao FPS),dobro nabudzi komp (neki Quad) i onda da fura samo najnovije naslove. E sad ja licno mislim da vistu treba instalirati posle SP2 (mislim na gamere), naravno ako bude nekih poboljsanja posto se SP1 nije bas proslavio. Mene licno nervira sto vista sporo radi sa HDD-om (sporije od XP-a i ako je noviji OS) a zna se da je brzina jednog OS-a usko povzna sa brzinom rada OS-a sa HDD-om (sto brzi rad sa HDD-om brzi je sistem,e sad druga je stvar sto je vista skarabudzena ona i nije bila namenjena da radi sa NTFS-om).

P.S. Kad to poprave eto mene opet na visti.😉

Poslednja izmena:
probaj sa poslednjim drajverima ako to nisi pribao,
kod mene na visti na masini iz potpisa PES8 radi u 1680*1050 sve na high,
2 x AA i 2 x AF kao i ukljucen VS na oko 50 FPS-a,

vazna napomena posle instalacije SP1 sve igre su dosta bolje radie,
COD4 nije bio igriv u 1680*1050 medium/high a posle SP1 fps se krece od 30-60fps-a.

@HekToor
vidis da moja masina nije nesto nabudzena a da su igre igrive,
ne mogu to potvrditi za neke starije naslove, jer ih nisam ni probao,
a uskoro cu da uzmem jos 2gb i 8800gt i mislim da ce to biti pun pogodak.
plus SP1 je bar kod mene drasticno ubrzao operacije sa HDD-om,
kontroler je konfigurisan kao ACHI.

Poslednja izmena:
Ma ja do pre dva dana furao vistu SP1 sad sam na Xp-u. Igram ti ja GTA san andreas prodje 3-4 dana i nema zakucala igra (tu sam puko taman sam se bio napzio da je predjem), pa instaliram evolution patch 2 za PES i nema vista mi stalno izbacuje gresku kad izadjem iz igrice (ne moze da zatvori PES pa moram nasilno dok kod XP-a toga nema) a da ne pricam o tome sto scarface puzi na HD3870 a igrica iz 2006 a ima grafiku kao GTA 1 mislim smesno,zanci stariji naslovi lose rade na visti barem kod mene. Ne kazem ja da SP1 nije ubrzo rad sa HDD-om ali jednostavno je sporiji nego na XP-u. E sad sta mi se svidja kod viste nikad mi nije zakucala,stabilnost,aero,fontovi,(jeste da mogu da se ubace i na XP ali meni nije to to uvek su malo bagi),search itd. da ne nabrajam vise a i dosadio mi xp vec 6 godina.

P.S. Planiram da za mesec dana ili nesto malo vise izvrsim upgrade na q9300 (valjda ce da stigne) i da uzmem jos 1gb rama (ukupmo da imam 3gb, 1 za vistu a 2 za igrice mislim da je to dobitna kombinacija a i ne moram da prelazim na 64bit-nu vistu). Znaci ako to ne ispuni ocekivanja a nadam se da hoce, onda cu stvarno da cekam na SP2 ili jos gore na widows 7.

Poslednja izmena:
Masina iz potpisa i Vista 64 SP1, sve igre koje sam instalirao rade bez problema. Instalirao sam cak i neke igre od pre tri godine, i sve fura.

Nazad
Vrh Dno