Šta je novo?

Problem sa Igrama i SBB internetom???

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
Moj drugar i ja smo hteli da malo djuskamo neke igrae preko neta ali to je islo katastrofa pa bih molio nekoga ko zna nesto da nam pomogne.

Konkretno igrali smo Gunz Online i kad se posebno konektujemo sve radi normalno ali ako smo slucajno zajedno na mapi ping skace nenormalno i postaje skoro neigrivonaime od mene ka njemu ping je 1000+ isto tako i u obrnutom slucaju, dok je ping sa drugim igracima normalan... :wall:
ima li neko ideju sto je to tako???

Problem br. 2 Hteli smo da igramo Warcraft Frozen Throne preko Hamachija i desava se da ako ja hostujem igru njemu secka i nije igrivo isto se desava i obrnuto samo sto onda meni secka do neigivosti... :crash:
Upomoc ljudi izludesmo.

A sad malo podataka: obojca smo na SBB kablovskom flat internetu, nema firewallova, ako se prikacimo na neki server ponaosob sve je u redu sa pingom prema ostalim ucesnicima...

Ima li neko nekakav predlog?

Jedino mi pada na pamet to da u tom trenutku (jedan od vas ili obojica) koristite lokal (DC, torrent...), pa je zbog toga komunikacija medju vama dvojicom otezana jer je konekcija medju vama uvek lokalna. Za pocetak, probajte da ugasite ili makar da malo ogranicite lokalni transfer dok igrate onlajn, tj. onda kada vam je bitno da obojica zajedno igrate nesto...

Pozdrav

pa to jedino
iskkljucite torrent i dc lokalni
meni kad igram preko hamacija u lanu vs ortaka pink 30-40

Iskljuci sve sto bi moglo da ti koristi net i pre ulaska u igru ukljuci NetMeter i vidi da li ima nekog protoka odnosno da li ti nesto gushi vezu...

Nazad
Vrh Dno