abstractee
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.07.2003
- Poena
- 601
Odjednom mi je usporio IE, poceo sporo da otvara stranice, secka dok skrolujem dugacke stranice, neke strane nece cak ni da otvori vec zakuca totalno. Kad kucam text, kao npr sada, cekam nekoliko sekundi da se pojave slova na ekranu. Tako je sa verzijama 5, 5.5 i 6. Formatirao sam hard, instalirao ponovo Win 98 SE, i par dana je radilo sve normalno, a onda je opet pobrljavio.
U medjuvremenu sam instalirao neke programe i igrice, pa sumnjam da je mozda tu neki problem, ali ne nmogu da se setim sta sam instalirao neposredno pre nastanka problema. Inace sve ostalo na kompu funkcionise normalno. Probao sam Netscape 4.6 i on radi OK.
BTW imam Celeron 400, 256 rama, TNT2 32 mb i neku Abitovu plocu. Imam ovu konfiguraciju vec 3 godine i ovo mi se prvi put desava.
Ima li neko pojma u cemu je problem?
U medjuvremenu sam instalirao neke programe i igrice, pa sumnjam da je mozda tu neki problem, ali ne nmogu da se setim sta sam instalirao neposredno pre nastanka problema. Inace sve ostalo na kompu funkcionise normalno. Probao sam Netscape 4.6 i on radi OK.
BTW imam Celeron 400, 256 rama, TNT2 32 mb i neku Abitovu plocu. Imam ovu konfiguraciju vec 3 godine i ovo mi se prvi put desava.
Ima li neko pojma u cemu je problem?