Šta je novo?

Problem sa IE i javom

• Začetnik teme Začetnik teme Andrija1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Andrija1

Guest
Kada sam na primer na rapidsharu ili nekom drugom sajtu gde ostkucavaju sekunde uvek mi se pojavi ERROR: Please enable JavaScript.Nista mi ne pokazuje odjednom u javi .Kako to da popravim a da ne instaliram Mozilu ili Operu.

pa e si instaliro Javu (onu sa Sun sajta)?

mislim da ti je resen problem ako nisi instalirao Javu kao sto je kolega iznad vec pomenuo...

Nisam,ali pre toga mi je sve normalno radilo.Jel moze neko da mi kaze koji tacno fajl da skinem posto ima silnih fajlova i to veoma velikih?

Ama Javascript i Java su razlicite stvari 😉
U internet exploreru, idi u tools -> internet options -> security -> custom -> ukljuci scripting, to je valjda to 🙂

mislim da mu je vec podeseno to za scripting posto nije rekao da je nesto cackao?!

To sta mislimo i sta jeste cesto zna da bude u suprotnosti 😉

p. s. nije rekao ni da nije cackao 🙂

Instalirao sam i opet je isto.Ne znam u cemu je fora ,mozda kada sam nesto brisao je i to otislo,mozda neki virus koji se ne detektuje?

virus koji napada/blokira javu?! hmm... ne vidim poentu stoga mislim da je ono prvo... Skoro je bilo nekih problema sa rapidom ali kontam da su vec do sada to ispravili...

i meni se desio isti problem. nista nisam cackao i odjednom dobijem poruku:
ERROR: Please enable JavaScript.
isao sam na tools-options-content i vidim da je javascript enable-ovan.
ima li neko neku ideju? e da, i IE nece kao ni Firefox...

I meni se to desava.
Mislim da je problem do Rapid-a mozda posto sam probao i sa drugog racunara i istu poruku dobijam a znam da je prepodne sve radilo kako treba tako da iskljucujem mogucnost da je do mene.

Ja imam isti problem od pre pola sata. Probao sam i sa firefoxom i sa operom i sa IE i nece da radi, a pre toga radilo savrseno.

Poslednja izmena:
Evo i ja se pridruzujem. Firefox 2.0.0.12 i IE 7 rade istu glupost.

Evo radi sad, verovatno je bilo da rapida.

Ali nece dovnload posle ukucavanja koda, krece ponovo od pocetka iako je kod pravilno otkucan.

Poslednja izmena:
mozda ipak nije bio dobro ukucan? i meni je proradilo!

Ne kaze da je kod pogresan, samo pocne sve ponovo da odbrojava.

to mi se nije ikada desilo. ja sam sada skinuo par sitnica, hmm..

Nazad
Vrh Dno