Šta je novo?

Problem sa ICQ

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PJ

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Kada pokrenem ICQ, ukoliko je jedan ortak (takodje clan ovog foruma) online, meni se ICQ zakuca. U retkom broju slucajeva se ne zakuca odmah, vec tek kada pokusam da mu posaljem poruku ili on meni posalje poruku.

Ukoliko pokrenem Trilian, sve radi bez problema.

On koristi Mirandu.

Ono sto unosi dodatnu zabunu, svakodnevno komuniciram sa ljudima koji koriste Mirandu (ista verzija kao njegova) i nema problema.

Kada sam pokrenuo drugi ICQ nalog (isto stari, nije tek registrovan) na mom ICQ klijentu, dodao njega na listu - sve radi besprekorno.

Jel ima neko ideju u cemu je problem?

Uhh i ja imam takav problem sa ICQ5.1, onaj icq2go radi bez problema ali se ovaj zakucava ili na Loading contact list... ili prilikom slanja poruke toj osobi.

Meni je proradilo kada sam prvo nekome drugom poslao poruku, a onda tom koji zaglavljuje, e sad ne znam da li je slučajnost ali meni je pomoglo 🙂

Inače sam probao instalaciju ICQ-a na drugu mašinu, da brišem onaj temp folder i nije pomoglo :crash:

Meni je proradilo kada sam prvo nekome drugom poslao poruku, a onda tom koji zaglavljuje, e sad ne znam da li je slučajnost ali meni je pomoglo 🙂

Tesko da ce ovde pomoci, jer ja budem online, problematicni kontakt se pojavi i meni se ICQ momentalno zakuca.
Ili ja sam online vec satima bez prekida, razmenjivao sam neke poruke, pokusam da posaljem toj osobi (ako nije zakucalo kada se pojavio online) - zakuca. :smash:

Izbrisao sam profil .dat fajl. Ako to ne pomogne (a znacemo sledeci put kad se sretnemo online), ne znam sta vise da radimo.

Izgleda da je problem resen brisanjem profil fajla korisnika Mirande i ponovnim pravljenjem istog.

Ne izgleda, vec definitivno 😉

Poslednja izmena:
Polako, prvi macici (mogu i kuchici 😀 ) se u vodu bacaju.

Poslednja izmena:
OMG, a ja sam mislio da je Trillian program sa najviše bubica na I-M tržištu. Šteta što je najupotrebljiviji, ali GAIM deluje kao opasna alternativa - čim bude podržao metakontakte prelazim na njega.

Aj kad smo vec kod icq-a 5.1 da i ja priupitam nesto. :smash:
Ne radi mi opcija save password tj. zatamnjena je, pa svaki put kad se logujem moram da kucam pass. Precesljao sam malo opcije ali nisam nigde nasao resenje. Prvi put kad sam instalirao radilo je, ali sam onda zbog nekih drugih stvari morao da ga deinstaliram i instalirao sam 5.04 a posle njegove deinstalacije ponovo 5.1 😛 i od tada ne radi :trust:. Prilikom svake deinstalacije je palo brisanje foldera icqlite u program files.

Nazad
Vrh Dno