- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Imam gadan problem sa http transferom na laptopu. Naime, nijedan transfer iz bilo kog pretraživača neće da dođe do kraja (Internet Explorer 7, Firefox, Opera), a i ako dođe najčešće je corrupt. Ne može da se kompletira npr. transfer drajvera sa Nvidia sajta, skidanje novog Thunderbirda, mape za Warcraft i sl. Ovaj problem se javlja u Windows XP MCE na laptopu. Sa druge strane, Windows Update radi dobro i skida sve što treba, a isto tako i news. Ništa ne razumem, tj. nikad se nisam suočio sa ovakvim problemom. Zna li neko kako to srediti?
Napominjem da:
1) sam razgovarao već sa par ljudi koji su to rešili sa format C: , što ne smatram praktičnim 🙂
2) imam i desktop mašinu sa potpuno identičnim parametrima na kojoj sve radi savršeno. Znači ADSL modem izvadim iz laptopa i ubodem u desk, sve radi savršeno, ali obrnuto ne važi 🙂
Napominjem da:
1) sam razgovarao već sa par ljudi koji su to rešili sa format C: , što ne smatram praktičnim 🙂
2) imam i desktop mašinu sa potpuno identičnim parametrima na kojoj sve radi savršeno. Znači ADSL modem izvadim iz laptopa i ubodem u desk, sve radi savršeno, ali obrnuto ne važi 🙂