Dragi drugari,drugarice i korisnici foruma i ovog telefona zamolio bih vas najlepse ako je neko ljubazan da mi pomogne,naime imam ovaj telefon 6 meseci i potpuno sam odusevljen telefonom ali ima jedna stvar koja me unistava !!ovako problem nastaje kad uzmem i instaliram vise aplikacija sa marketa restartuje mi se telefon i ne moze da se digne sistem nego ostaje na pozdravnoj poruci gde pise htc magic:crash:.ovo je vec 2 put da mi se to desava.pretrazio sam gomiletinu foruma i ni na jednom nisam mogao naci resenje(ili sam glup za to) nigde nisam nasao kako da odradim flesovanje telefona iz tog stanja koji sam opisao!?instaliranje sistema na kompu sam provalio skroz sam i dobro se snalazim ali ovo je prosto suvise komplikovano za mene:wall:,mogu da odem u servis alii kontam da ce ponovo ovo da se desi a mislim da je sustina ovog telefona u tim programima sa mreze i ako to ne mogu da iskoristim bolje da ga prodam i kupim neku retardiranu nokiju i zavrsim posao!!!
Izvinjavam se na ovom eseju alii ocajan sam i ako neko moze da mi pomogne bio bih veoma zahvalan Smile
ovo pise kad udjem u boot meni:
sapphire pvt 32A ship s-on h
hboot-1.33.0010 (sapp10000) CPLD-12
radio-3.22.20.17
Izvinjavam se na ovom eseju alii ocajan sam i ako neko moze da mi pomogne bio bih veoma zahvalan Smile
ovo pise kad udjem u boot meni:
sapphire pvt 32A ship s-on h
hboot-1.33.0010 (sapp10000) CPLD-12
radio-3.22.20.17