Šta je novo?

Problem sa HP1020

ran

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam problem sa instaliranjem lasera HP1020. Ako instaliram kako pise u uputstvu (prvo setup.exe pa kada zatrazi onda ukljucim USB kabl), nece da nastavi instalaciju vec samo ima back dugme koje mogu da pritisnem i ponovo krece instalacija od pocetka i dodje do dela kada treba da ubacim USB kabl i tako sve u krug. Sve se ovo isto desava i kada prvo ukljucim kabl pa onda krenem instalaciju .
Ima li neko ko je imao ovaj problem?

PS. Da li je moguce da kabl nije ispravan jer kada ukljucim USB kabl WinXP mi prijavljuje Unrecognized USB device (malfunctioned (neispravan?!))

Pozdrav

To je redovna zackoljica kod HP stampaca, i kod DeskJet serije.Ja to uputstvo i ne pratim.Nego ukljucim stampac u komp, u struju i na dugme, pa mi sam Windows zatrazi CD, posle ubacivanja cela instalacija krece sama od sebe kao po loju.
Ako to ne uspe, uradi po uputstvu, ali umesto zongliranja kablovima ti ga ukljucuj i iskljucuj na prekidac.

Prvo, hvala na brzom odgovoru.

Probao sam sva moguca zongliranja sa kablovima, sa ukljucivanjem i isklucivanjem na prekidac, instalacija i deinstalacija itd. i opet nista. Stalno mi se javlja Notrecognized USB device i nece da zavrsi instalaciju.
Imao sam pre ovog stampaca HPDJ 5550 i on je pravio problem prilikom instalacije ali iskljucivanjem i ponovnim ukljucivanjem USB kabla sve bi prolazilo kako treba.

Ima li neko jos neki predlog?

Pozdrav

Jos jednom hvala Wolfman-e na odgovoru.
Problem je resen. Ipak je u pitanju bio USB kabl. Kada sam probao drugi sve je proradilo.

Pozdrav

Isti problem mi se javljao prilikom par isporuka, dodje serviser da isporuci stampac i isti simptomi kao kod tebe.

Posle silnih peripetija (izmedju ostalog i zamene kabla) ipak se ispostavilo da je u pitanju USB kabl - i to izgleda skoro cela serija koju smo imali.

Naravoucenije cele price: ni USB kablovi nisu sto su pre bili...

Ja uz moj nisam ni dobio USB kabl, nije ga bilo u kutiji, nego sam za 150 dindzi kupio neki od 4m.Nesto su mi pricali da moram da nadjem kraci, jer "nece da radi preko 3m", a radi fantasticno ;)

Nazad
Vrh Dno