Memorija je ok 100%, proverio sam je u laptopu kao i na masini na kojoj je koristim. Evo vec nekoliko puta koristim hibernaciju i sve radi kako treba. Ne znam, mozda me neki od programa koje povremeno koristim skenjava.
Problem je sto mi prilikom pada ne navede ni jedan drajver kao uzrok padu, samo da memorijsku adresu koja je izazvala krah.
Od kartica imam Sound Blaster Live (sa poslednjim drajverima koji konacno ne prijavljuju WDM drajver vec potpuni), TV kartu MSI (koja od starta nije dozvoljavala Suspend to RAM opciju, vec samo hibernaciju) i Wireless LAN Gigabyte za koju sam instalirao drajver koji je kao overen od strane Microsofta.
Pre Gigabyte-ove imao sam D-Link DWL-510 koja je mnogim ljudima pravila probleme (isti ovaj problem mi se desavao i s njom, ali ne pre ugradnje wireless-a), ali sada samo povremeno.
Znam da photo shop trazi da njegov swap fajl ne bude na istoj particiji kao i sistemski swap, ali videcu da nije jos neki takav problem u pitanju. Prvo sam ubio Alcohol 120% jer mi je on ranije pravio probleme u kombinaciji sa AVG-om, ali nije to to.