Šta je novo?

problem sa HDMI

milospfc1

Cenjen
Učlanjen(a)
22.10.2010
Poena
151
pokusavao sam da nadjem negde slican problem kao moj ali nisam nasao,ali nadam se da ce mi neko pomoci da ga resim.imam ASUS M4A78 PRO maticnu plocu sa integrisanom grafickom HD 3200 koja ima sve 3 varijante izlaza,DVI HDMI I VGA i sve rade bez ikakvih problema kada su ukljucene same,PROBLEM nastaje kada povezem monitor na DVI a LCD na HDMI,jednostavno ne vidi lcd,kao da ga nisam ni prikljucio,negde sam procitao da nemogu da rade dvi i hdmi u paru pa sam probao i vga na monitor a hdmi na lcd...ista prica!medjutim kada ukljucim dvi na monitor a lcd na vga sve radi bez ikakvih problema.instalirao sam i milion kombinacija drajvera i nista.sistem je win 7 nedavno instaliran....eto ako neko zna sta bi moglo da bude problem molim da mi pomogne...

zaboravio sam reci da hdmi kada je sam ukljucen radi perfektno,cak i zvuk preko njega radi super,cak sam igrao i neke igrice preko njega i sve je bilo super ali samo kad je jedino on ukljucen

Na integrisanoj grafici ne moze HDMI i DVI da rade u isto vrijeme.

Imao sam isti problem, pa sam kupio "diskretnu" grafiku.

Ovo ti je sa sajta od asusa:

HDMI/DVI/D-Sub Support(Dual independent displays support with HDMI/DVI and D-Sub)

Sto se ce kaze da su HDMI i DVI isti prikljucak i mozes da imas 2 monitora prikljucena samo ako koristis HDMI ili DVI u kombinaciji sa D-SUB (VGA).

Moja tema:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=237271

Ajde to mogu da shvatim ali problem je sto ni hdmi i vga nece da rade zajedno,razumes!hdmi ne radi ni sa jednim od drugih izlaza u kombinaciji,radi jedino sam!

Nazad
Vrh Dno