Šta je novo?

Problem sa HD3650 AGP

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Nedavno sam kupio mom prijatelju novu Powercolor HD 3650 za njegov rachunar i ona je jedno vreme suoer radila dok nije krenula da brljavi.
Naime deshava se to da u toku igranja nasumichno se "iskljuchi", monitor prikazuje sliku no signal i u narednih 20-30 sekundi nishta ne moze da se radi sa rachunarom. Posle tridesetak sekundi rachunar krene da slusha komande sa tastature pa u pokushaju da ga vratim u zivot ja mu uradim alt tab. Onda izbaci na desktop, ali slika treperi, pa mu smanjim rezoluciju ne bi li prestala da treperi i to reshi taj problem, ali ako zelim da se vratim u igru ekran ponovo krene da treperi.
Problem se javlja i na DVI portu grafichke(sa adapterom za D-Sub konektor) i na D-Sub portu. Monitor je 17" TFT marke Planar.
Molim vas da mi pomognete oko problema.
Unapred zahvalan,
Sole

Za pocetak spusti refresh rate na 60Hz. Ako to ne pomogne ili je refresh rate vec na 60Hz, pokusaj sa drugim driverom za grafiku.

Probaj da iz drajvera isključiš VPU recovery pa vidi kako će se ponašati. Ako se nepravilnosti u radu budu pojavljivale i dalje ispitajte kakva je temperatura kartice i kakve napone daje napajanje.

Nazad
Vrh Dno