Šta je novo?

Problem sa hardwareom ili softverom

• Začetnik teme Začetnik teme Krusty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Krusty

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2004
Poena
601
Instalirao sam, pre oko 6 meseci, WINXP Service Pack 1. Prvih 5 meseci je sve radilo savrseno ali pre oko mesec dana, kada sam morao da formatiram hard disk i preinstaliram wndows poceo je da pravi probleme, tipa ulazi u windows za oko 1minut 15sekundi (pre toga je ulazio za 30-tak sekundi), pa je poceo i internet da radi dosta sporije i nepouzdanije itd. Zanima me, pre svega, da li je moj problem u hardware-u ili software-u.
Konfiguracija sa WINXP Service Pack 1
Ploca ASUS V7V8X-X
Graficka Ge-Force 4 MX440
Procesor AMD 1800+
Zvucna Soundmax (integrisana)
Memorija 384 DDR
HDD 40 GB Maxtor

Mozda moze nesto to da sredi...Ali ocigledno je u pitanju prenatrpanost sistema.
Uradi reinstall windojzea i najlakse ces se resiti svih muka...
Ajd...
:wave;

Imas li mrezu,ili mreznu kartu.....to cesto ume da pravi problem.....
Driveri za IDE kontroler.......
proveri ta dva prvo.....

Trebas da podesis Services, tj. da ih pogasis.

Treba da : Izbrises prefetch fajlove, pogasis sve programe koji ti se startuju kada se dize racunar, sva ostala podesavanja Win XP-a.

Potrebno je da ne instaliras sve zivo sto ti padne pod ruku. Ako to radis napravi ili dual boot, ili nadji program Virtual PC pa njega koristi za instaliranje svega i svacega.

Krusty je napisao(la):
Instalirao sam, pre oko 6 meseci, WINXP Service Pack 1. Prvih 5 meseci je sve radilo savrseno ali pre oko mesec dana, kada sam morao da formatiram hard disk i preinstaliram wndows poceo je da pravi probleme, tipa ulazi u windows za oko 1minut 15sekundi (pre toga je ulazio za 30-tak sekundi), pa je poceo i internet da radi dosta sporije i nepouzdanije itd. Zanima me, pre svega, da li je moj problem u hardware-u ili software-u.
Konfiguracija sa WINXP Service Pack 1
Ploca ASUS V7V8X-X
Graficka Ge-Force 4 MX440
Procesor AMD 1800+
Zvucna Soundmax (integrisana)
Memorija 384 DDR
HDD 40 GB Maxtor
Zašto si radio format diska pre mesec dana. šta je bio problem?

Nazad
Vrh Dno