Problem je sledeci. HDD Samsung SpinPoint F3 1TB. Imam dve particije na hardu: sistemsku od 50GB i drugu koja zauzima ostalo. Morao sam nesto da reinstaliram sistem (Windows 7) pa sam hteo da sistemsku particiju povecam na 80GB jer mi je 50GB malo. Drugu particiju sam hteo da smanjim za 30 GB kako bi se to dodalo na prvu. Koristio sam program Partition Wizard, medjutim, program je u toku rada izbacio neku gresku i nije odradio sve do kraja. Do tada sam sa ovim programom dosta toga odradjivao i sve bez greske. Od tada nisam mogao da pristupim D particiji, izbacivao je gresku. To sam ispravio pomocu check disk-a. Particiji se moglo pristupiti, tu su svi podaci, pokazuje stvarno zauzece i slobodan prostom ali je problem sto 99% fajlova ne mogu da otvorim. Prikazani su, postoje, prikazana je velicina za svaki ali nista ne mogu da otvorim, javlja gresku. Probao sam da vratim podatke u normalu pomocu BackData programa ali on kada odradi zadato, podatke ne mogu opet da otvorim tj. nije ispravio nista.
Treba mi savet sta dalje da probam?
Treba mi savet sta dalje da probam?