Šta je novo?

Problem sa hardom, ne vidim particije

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Crko mi bio hard, tj. kazu u servisu da je elektronika ali i da je imao neki bad sector.
Trenutno pokusavam da spasim podatke sa njega i tu nailazim na problem. Imao sam particiju C, D i E. On trenutno vidi samo E i tih 300gb koliko je bilo na E, a ceo hard je inace 500gb, a meni ocajnicki trebaju podaci sa particije D.
Moze li mi neko pomoci u ovom? Zasto vidi samo E i samo 300gb kad hard ima 500gb?
Hvala svima unapred!

Pogledaj sa softveron sa ove liste da li vidi fajlove na particiji pa spašavaj na E particiju ili još bolje na drugi hard.

data-recovery-software-review.toptenreviews.com/?full_site=true

Brljavi link, ukucaj u google "top data recovery software".

Poslednja izmena:
Ma jok, nista. I dalje i ovi programi vide samo E. :( Nedostaje mi 200mb. Kao da su nestali.

Možda su ti u servisu obrisali particiju. Ako nisu ništa dirali, postoje specijalizovani servisi za povraćaj podataka, ali ta usluga nije baš jeftina.

A jel postoje programi koji mogu da vade samo slike sa ostecenog harda?
Potrebne su mi samo porodicne slike, a ovi neki programi mi izvlace 150gb i od toga 100gb su neki nepoznati fajlovi koji nemam pojma sta znace.

Imao sam slican problem i sve programe isprobao i samo Active Partition Recovery Enterprise je video particiju i prekopirao sve na drugi hdd...

Vrh Dno