Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Juce je poceo da me zeza jedan od hard diskova, Hitachi od 1TB. Gledao sam neku seriju i poceo je video da koci kao lud, na kraju je plejer i blokirao, jedino je reset na dugme pomogao. Pokusao sam taj video da prebacim na drugi hard, ali dodje mozda do 5% kopiranje normalnom brzinom i posle blokira a iz harda se cuje neki zvuk dva puta na svakih 2-3 sekunde i opet samo reset pomaze. HD sentinel kaze ono sto se vidi na slici. Ova dva bad sectora juce nisu bila tu, samo taj jedan weak sector, ali danas sam pustio hdd regenerator da radi, i posle njega se to desilo. Bolje da ga nisam pustao da radi izgleda. Posle toga sam uradio defragmentaciju diska, i mislio sam da ce posle toga moci da se prekopira ta epizoda na drugi disk, ali i dalje isto. Nije mi do epizoda, zabole me za to, ali mi je to bio kao neki test. Jel moguce da ga jedan bad sector toliko zeza i da toliko pravi problem?
EDIT: Da dodam jos jednu cudnu sitnicu. Juce je sve pocelo tako sto kada sam se probudio docekala me je poruka na skajpu da mi je nalog suspendovan iz sigurnosnih razloga. Morao sam preko njihovog sajta da kreiram novi password da mi vrate nalog. A uTorrent je pokazivao gresku za sve torrente koji su bili na E disku, gde se i nalazi problematicna epizoda.
EDIT: Da dodam jos jednu cudnu sitnicu. Juce je sve pocelo tako sto kada sam se probudio docekala me je poruka na skajpu da mi je nalog suspendovan iz sigurnosnih razloga. Morao sam preko njihovog sajta da kreiram novi password da mi vrate nalog. A uTorrent je pokazivao gresku za sve torrente koji su bili na E disku, gde se i nalazi problematicna epizoda.
Prilozi
Poslednja izmena: