Šta je novo?

Problem, sa hard diskom

Beki

Poštovan
Učlanjen(a)
10.07.2015
Poena
59
Izgleda da imam problem,sa hard diskom.Skoro svakodnevno prilikom startup sistema,vrsi skeniranje za greske na disku (Checking file system on c),zatim se restartuje i sve radi super.Mislio sam da je problem sa operativnom sistemom,medjutim brine me to sto sam pre par dana,vrsio analizu harda sa HDSentinelom,gde je pokazivao da je zdravlje dobro 82%,dok danas mi pokazuje 76 %,tad sam imao 30 losih sectora,a sad 40,dok su performanse uvek 100%.Vrsio sam razna skeniranja tipa chkdsk,chkdsk c:/r,/fc:,scanow,i nista nije pomoglo.Kako mogu da resim ovaj problem?

Znam da nema potrebe,nego mislio sam da je nisam ni postavio.Nov sam na forumu,dok se naviknem.

Taj problem se resava sa kupovinom novog diska

Hocu svakako,cim su stvari krenule nizbrdo_Ovaj me je sluzio 5 godina Samsung 320GB, koji disk bi mi preporucili prilikom kupovine novog.

Ako ti je to tih 320GB bilo dovoljno prostora mozes uzeti neki SSD od 240GB.

Ali naravno zavisi koliko para mislis da das. Mislim da sam u jednoj firmi (da sad ne reklamiram...) video Silicon Power od 240GB za 10 000 din pa ako ti nije previse...

Da, tih 320GB za moje potrebe su mi bili sasvim dovoljni.Planiram da uzmem neki SSD svakako,jer kako sam cuo manje se kvare od HDD,hvala na preporuci,imacu je pod opcijom.

Nazad
Vrh Dno