Šta je novo?

Problem sa Half-Life (zaglavio na poslednjem nivou)

DiSLOcAtEd

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2002
Poena
620
Zdravo svima.
Imam jedan problem u Half-Life-u (matora, ali dobra igrica) za koji ne znam da li je zbog hardvera ili mene. Naime, problem je u sledecem: zaglavio sam na poslednjem nivou (Nihilanth) u kome treba da ubijem ono stvorenje koje lici na dzinovsku vanzemaljsku bebu. Postupak je sledeci : treba da se sklanjam od njega iza onog siljatog kamenja na dnu i treba da unistim ona tri zuta(ili zelena kristala) na zidovima iz kojih cudoviste crpi snagu. Nakon toga, ono bi periodicno pocelo da otvara i zatvara glavu. Ja bih trebao da pomocu onih cetiri kruga skocim na njega i sredim "mozak " iznutra. Tu i lezi problem. Koliko god ja pokusavao da upadnem i neki put cak i uspevao u tome, uvek se desi kao da sam skocio negde pored i nakon toga propadam nazad na dno. Sad sumnjam da nije mozda i do graficke i rezolucije (naime silom prilika koristim Tseng ET6000 i rezoluciju 512x384 u igrici) ili do mene. Da li iko ima ideju kako da predjem ovo...

Pozdrav i hvala svima unapred.

hmmmmm... ne mogu tacno da se setim, al znam da sigurno ne treba da joj skocis na vugla, vec kad sje*esh te kristale, da pucash medj ochi il tako nesto... proveri, s'a da ti kazem

nadam se da sam bio od pomocji :)

......ili jos bolja varijanta baci screen shot poslednjeg nivoa i tog go*anceta sto treba da skenjas i seticu se najverovatnije... ;)

Bagovaita verzija...ne trudi se
U pravoj verziji ga samo skenjas

nije bagovita verzija. Samo dok skačeš iznad njega pucaš u otvor na glavi. Ako se prizemljiš unutar otvora, ništa nisi napravio.

POzdrav

Postoji verzija HL koja je kruzila, gde se zadnje cudoviste ne moze ubiti bez obzira na kolicine metkova ispaljene u njega, oko njega, u mozak itd itd :)
Nadji novu verziju, ja sam imao negde ispravnu al se zagubilo :(
Evo ti kraj---ubijes mega bebe :) , onda dodje Gman i ponudi il da radis za njih il si cao :)

Ma samo pucaj u glavu odozgo!

hvala na odgovorima

Hvala na odgovorima.
Stvar je u sledecem. U nekom trenutku dok sam pokusavao da udjem u njegovu glavu, ucinilo mi se kao da se i tu nalazi jos jedan kristal. Ako je zaista tako, mislim da bi nekoliko metaka bilo sasvim dovoljno (preciznije 3 strela ili 3 metka iz Magnuma mi je trebao za svaki od ostalih). Elem, kad skinem ona tri kristala, od oruzja i municije ostane machine gun sa nekih 10 granata i oko 150 metaka, shotgun sa oko 120 metaka, RPG sa 5 raketa, Hive (sa neogranicenom municijom:)), 9 bombi, samostrel sa 15-ak strela i naravno pajser. Inace, na http://www.planethalflife.com/half-life/guide/walkthrough/wt17.shtm stoji i uputstvo sta i kako treba da se uradi pa da se prodje taj nivo (tj. treba da se udje u glavu). Pokusao sam i da ga ubijem na "konvencionalan" nacin, ali i pored sve gore nabrojane municije nije mi uspelo, tako da pretpostavljam da je mozda u pitanju bagovita verzija.

Pozdrav svima.
P.S. Nema veze sto mi je rekao sta je na kraju. Ionako sam igrao igricu da bi saznao kakav je kraj:)

Nazad
Vrh Dno