Šta je novo?

Problem sa grafikom

fanste27

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2008
Poena
319
U poslednje vreme mi se pojavljuju neke greske u igrama, recimo u Virtua Tennisu grene igra da brljavi, da prebrzo ide, zna kao da je sve ubrzano, u Crysisu prilikom trcanja i hodanja zemlja se tresa, stvarno ne znam sta se desava, na memtesu nisam nasao niijednu gresku, na ati toolu nije nadjen nijedan artefact i greska, ali ta kocka koja se vrti mi malo kocka, sve je u redu sa Fps-ovima i u igri i u ati toolu (oko 500 avg.) samo ta kocka kocka i secka. to se desava posle odredjenog vremena provedenog u igri, kad se sistem restartuje sve je u redu, i onda opet, sa 3dmarkom 06 sam probao i sve je u redu, daje normalan rezultat kao i obicno. Graficka je Gainward 8600GT GS GLH, temperature su normalne i kuler se rotira na grafici

Meni se to skoro desavalo sa PES-om i skontao sam da je u pitanju nova memorija koju sam kupio.Kada sam vratio staru sve je odlicno funkcionisalo.Probaj da istestiras memoriju sa Gold Memory-jem i vidi sta ti on kaze.
PS.Sta ti keve ti znaci 'samo ta kocka kocka i secka'

probao sam sa Gold memory, sve je u redu, cak sam i drugu memoriju stavljao i opet nista,

a to za kocka kocka secka, *** evo ti ovako

kocka koči i secka

ma kakvi, ni driveri nisu pomogli, jednostavno ne znam sta je, sve deluje na testovima ok, ali nesto nestima

ma kakvi, ni driveri nisu pomogli, jednostavno ne znam sta je, sve deluje na testovima ok, ali nesto nestima

Ne znam što lomiš glavu ako je u garanciji odnesi je pa neka oni utvrde koji su ti je prodali:trust:

moracu to da uradim da vidim sta ce reci

sto je najinteresantnije, samo mi na te dve igrice pravi problem, cod4 sam igrao sat vremena i bez problema je radilo i igra i ati tool

Poslednja izmena:
Da te ne bi napravili ludim u servisu,probaj prvo da nabavis od nekog drugara neku drugu verziju tih igara.Mozda te one zezaju???

e to je veoma moguce, sad sam probao Crysis radi besprekorno, sve je uredu sem virtua trennisa mora da je tu neki bug

Najverovatnije ti je losa kopija,kao sto rekoh,nadji drugu!

evo izgleda sam sve resio uz pomoc programa, AMD Dual Core Optimizer

Nazad
Vrh Dno