Šta je novo?

Problem sa grafickom (mozda)

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Graficka MSI RX9250
Omega drajveri 2.6.53
Ponekad mi se kad startujem racunar poremeti refresh pa moram rucno da ga ponovo podesavam (1024*768 na 85hz) a nekad ni to ne pomaze pa moram da ga restartujem. To mi se desavalo i ranije sa Softmod 5.6 drajverima.
Znaci li da je problem ipak u grafickoj bez obzira sto sve ostalo radi normalno?
Pozdrav

Poslednja izmena:
a graficka isprobana na drugom kompu?
a probao obicne catalyst drajvere?

Meni se to desava kad ukljucim komp i on ucita win a je ne ukljucim monitor, jer tako ne ucita drajvere za monitor pa mi smanji refresh rate, jedino pomaze restart i ucitavanje windosa sa ukjucenim monitorom. Moguce je da je to tvoj problem...

Uglavnom palim monitor kasnije ali k'o sto rekoh desava se ponekad. Moza je i to jbm li ga. A zna li neko mozda zasto mi izbacuje ovu poruku pri startovanju (vidite atachment)? Imam Omega drajvere a ko sto vidite ima veze sa ATI tray tools :crash:

Prilozi

• Poruka.webp
    Poruka.webp
    6.1 KB · Pregleda: 74
Meni to lici na konflikt drajvera instaliraj oreginalne drajvere pa vidi dal' se desava

Pa ne bi to trebalo da pravi problem, testiraj to sa monitorom, ukljuci sistem jednom sa ukljucenim monitorom a drugi put ukljuci monitor tek kad se ucita win.

U pravu ste, zbog monitora je. :crash: Nedavno sam nabavio ovu graficku a na staroj se ovo nije desavalo.
Hvala ljudi

Nazad
Vrh Dno