Šta je novo?

Problem sa grafickom i zvukom.

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
GPU AMD Radeon 7770 Powercolor, medjutim na programima itd vidim je kao 7700 series. Kako da saznam dal je to taj model ?

Procesor je AMD Atholon X4 750K, kolika mu je uobicajena temperatura ?

Prikljucio sam zvucnike, prikazuje ih u Realtek Sound Manager, kad pustim da testiram lepo se cuje medjutim necujem, kad pustim nesto drugo na kompu. Pomoc ?

Hvala svima !

Tacan model bi HWMonitor trebao da ti pokazuje.

Do 60c.

Ako bi bio ljubazan da pojasnis malo bolje? U testu rade, ali kada pustis, recimo, winamp nece?

Desni klik na zvucnik pa playback device pa vidi na speakers idu li pinovi.

Probacu kasnije. Do 60? Ja pokrene Counter strike 1.6 temperatura procesora luduje. Sad sam namestio cuju se svugde sem na Google Chrome. Znaci servis zbog temperature.

GPU-Z će ti reći sve što treba da znaš o video karti. Za zvuk proveri koje codecs imaš. Najbolje je da instaliraš KM player, Pot Player ili VLC, oni dolaze sa svim što je potrebno.

Opet desni klik na zvucnik open volume mixer pa podigni slajder na Google Chrome.

GPU-Z ce ti isto reci samo koje je serije, skini HWMonitor da ne bi trazio po ostalim parametrima.

E hvala sredio sam zvuk. Posle cu da vidim za GPU. medjutim da sredim cpu. Nesto slabo hladi vidim ne prelazi cooler 2800rpm. Zar ne treba da bude vise ?

I to je mnogo 2800 to je stock kuler?

Pogledaj ima li prasine,da li si menjao termalnu pastu?
Ako je komp pod garancijom onda nemoj otvarati.

Poslednja izmena:
Okaci sliku da vidimo temperaturu da ne gledas u farenhajtima:D
Dosta se ljudi zali na visoku temperaturu tog proca,ali je uglavnom
neadekvatan kuler ili provetrenost kucista problem ili prasina.

Danas kupljen nema ni 12 sati. Pod garancijom je. Samo chrome i steam otvoreni. Kuciste se ne greje. Ni napajanje. http://prntscr.com/1qw4dj
Inace i na GPU-Z pokazuje AMD Radeon 7700 series. I na HWmonitor.

Cudno, bar bi HWMonitor trebao da pokaze tacan model.. Onda uzmes u obzir neke parametre tipa serija, GPU i memory clock, shaders, Subvendor, sta god.. Pa saberes sve i vidis koji je model. Verovatno ti nece ni Aida ni Sandra pokazati tacan model. :)

Pa svi ti programi pokazuju seriju a ne tacan model.
Po ostalim parametrima znas koja je karta tacno.

Koliko se secam, meni je HWMonitor pokazivao tacan model za HD 5770. Ostali programi tek kada instaliras dravjere sa sajta proizvodjaca, koji su obicno izbagovani.

Sorry HWM ni meni ne pokazuje tačan model ali "GPU Caps Viewer" pokazuje sa svim detaljima.

Jeste 7770 nego je do drivera instalirao sam neki sa neta sad je ok. Temperatura se smirila skinucu danas Global Offensive da vidim kako ide temperatura. Inace kako da uzmem kod od winwina za neversettleforever ?

Ne bih ti preporucio drajvere proizvodjaca, losiji su od AMD-ovih.

Ok sve sam resio. Samo ovo za neversettleforever. Jel zna neko.

Zasto pitas nas? Obrati se njima. A i tema svakako nije za u "servis" podforum.

Lock. Inace kontaktirao sam ih ne zele ocigledno da mi daju pricaju nesto ne vazi za vas racunar vamo tamo ?

Nazad
Vrh Dno