Kao prvo, imam GeForce 7800GTX i Samsung 225BW monitor. Mislim da ostalo nije bitno.
Od danas mi Device manager prijavljuje da ''This device cannot start. (Code 10)'' za grafičku.
Rezoluciju ne mogu da namestim na nativnu za moj monitor (najveća koju mogu je 1400:1050, s' tim što, ako je ona izabrana color quality mora da bude ''medium (16 bit), a, ako odaberem 1280:1024 (i manje) može i Highest (32 bit)).
Kad idem na Turn off computer, ne mogu da izaberem Stand by.
Igre, naravno, ne rade... itd, itd.
Probao sam da instaliram nove drajvere za grafičku, isti slučaj. Drajvere za monitor ne mogu (mada, mislim da nije do monitora), jer moram da izaberem neki display adapter...
Pitanje je: šta da radim? 😀
'Fala unapred.🙂
E da, valjda sam temu otvorio u pravom podforumu... ako nisam, sorry.😀
Od danas mi Device manager prijavljuje da ''This device cannot start. (Code 10)'' za grafičku.
Rezoluciju ne mogu da namestim na nativnu za moj monitor (najveća koju mogu je 1400:1050, s' tim što, ako je ona izabrana color quality mora da bude ''medium (16 bit), a, ako odaberem 1280:1024 (i manje) može i Highest (32 bit)).
Kad idem na Turn off computer, ne mogu da izaberem Stand by.
Igre, naravno, ne rade... itd, itd.
Probao sam da instaliram nove drajvere za grafičku, isti slučaj. Drajvere za monitor ne mogu (mada, mislim da nije do monitora), jer moram da izaberem neki display adapter...
Pitanje je: šta da radim? 😀
'Fala unapred.🙂
E da, valjda sam temu otvorio u pravom podforumu... ako nisam, sorry.😀
Poslednja izmena: