Šta je novo?

problem sa gmail-om

agaston

Slavan
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
304
Otvori mi login page, medjutim posle ukucavanja username i passworda on mi jednostavno otvori blanko page!!!

Radim na mozilli firrefoxu i koristim kerio??? sta ciniti???

unapred hvala!!!

:whip:

verovatno ti firewall blokira pristup ili gmail ne moze da ti posalje cookies (blokira ga firefox). dakle, iskljucis firewall i allow sites to set cookies u firefox-u.

ako radi prioni na podesavanje firewall-a

ma to je sasvim redovna pojava na gmailu...

google je shit...

uglavnom, ljudi nista ne pomaze, sto znaci da ja mail ni dalje ne proverih. Hajte jos sa nekim idejama, bas sam u frci.

Hvala jos jednom!!!

:wall:

• Probaj iz Internet Explorera
  • Probaj da obišeš keš iz FireFoxa
  • Probaj sa neke druga mašine

Pa moraš da podesiš malo taj Kerio ;)
Uradi ovo:
untitled1tt1.gif

operic je napisao(la):

google je shit...

Tesko da se to moze reci za jedan Free mail sistem koji ima ogroman broj korisnika a koji vrtoglavno raste iz dana u dan. Ja koristim Gmail otkako postoji i nikad nisam imao problema...

operic je napisao(la):

google je shit...

hahahaha :wall: :wall: sta rece i ostade ziv!... google je jedan od rijetkih koji ima free pop3 forwarding, doduse imao ga je i yahoo davno davno ali je poceo sa naplatom... ima jos toga

operic je napisao(la):

google je shit...
ma, daj, bre... Gmail radi odlicno :) meni je to default mail skoro godinu dana i uopste ne nameravam da ga menjam jos duuugo... izvanredan je! :banana:

dakle, definitivno nije redovna pojava!

Isto je meni poceo da pravi gmail, tacnije kerio, otkako sam ga stavio pre par dana ... po tome rekao bih da je kerio uzrok, pa mi je ovaj thread resio problem

Slicnih problema sa gmail-om imam i ja ali su razlog torrent-i...toliko guse vezu da ne mogu ni mail da proverim :D
Kad je drugo opterecenje net-a u pitanju, odnosno kada skidam sa rapid-a ili dugih server-a ova pojava nestaje !!!

@agaston
probaj sledeće:
- otvoti samo www.gmail.com stranu u firefoxu.
- izgasi kerio
- probaj da se loguješ

ako možeš da se loguješ onda je jasno da treba podesiti kerio, a ako ne onda je očito da je problem do nečeg drugog - npr no script ekstenzija ;)

ovu operaciju možeš da probaš i sa av programom.

ps nije pametno surfovati bez aktivnog firewall i antivirus programa :D

ovo zadnje nece, ali porblem resava dodavanje gmail-a u site exceptions, kako je gore pokazano na slici

koristim i ja gmail i duze od godinu dana, ali sve me vise nervira...

google... buduci monopolista, gori od microsofta :)

@kUdtiHaEX: i sloba je imao ogroman broj glasaca koji je rastao iz dana u dan... pa sta? od kada je kvantitet merilo kvaliteta?

Poslednja izmena:
Darth Zool je napisao(la):
a sve to zbog...
najvise zbog diskriminacije Opere.
npr identifikujes se kao Mozilla i sve ti normalno radi, IDujes se kao Opera i ne mozes da koristis chat u okviru gmaila...

interesantno...
da li ima neko zvanično objašnjenje od strane googla zašto je to tako ?

operic, mani se Opere :)

Darth Zool je napisao(la):
interesantno...
da li ima neko zvanično objašnjenje od strane googla zašto je to tako ?
zato sto Opera ne podrzava kako treba AJAX... kad bude to podrzano, Opera ce moci lepo da se koristi na Gmailu...

u svakom slucaju, postoji pop3 koji, kao i webmail, radi normalno sa normalnim browserima i/ili programima za mail...

ko zeli da uziva u prednostima (khm...) alternativnih programa, mora da bude spreman i na ovakve ustupke...

shit happens :-devil-:

E ljudi, bez zezanja, zadnjih dana zaista buguje GMail, i preko pop3 i smtp i WebMail. Radi kako mu se cefne.

Kada smo vec kod POP3 i Gmail-a, imam jedno pitanje:

Kako namestiti da ne primam u mail klijentu mailove koje sam poslao kroz Google Webmail?

Ja imam problema kao i Wolfman. Naime koristim Gmail samo preko web-a, i bilo mi je cudno sto vec nekoliko dana nisam primio ni jedan email. Kada odem u inbox on je prazan... A onda slucajno odem u All mail i vidim lepo da su mail-ovi redovno stizali svakog dana, ali ih je Gmail lepo oznacavao kao procitane i premestao ih u All mail, a inbox je ostajao prazan. Ovo je bas bruka.
Da napomenem - ne koristim POP3 pristup koji bi pravio ovakav efekat. Doduse u settings-u mi je ukljucen POP3 pristup i arhiviranje download-ovanih poruka, ali to nema veze jer jednostavno ne pristupam sa POP3 klijentom.

Ljudi verovali ili ne, apsolutno se nista ne desava. Konkretno - uninstalirao sam kerio i probao da otvorim stranicu, medjutim dobijem isti odziv - "BLANKO PAGE"!!! Nista mi drugo ne preostaje nego da podesim gmail preko oputlooka da primam, no KAKO TO URADITI??? Posto nikada nisam radio???

hvala jos jednom!!!

:guitar:

I meni ponekad baguje, ali ne cesto vec mozda jednom u dve nedelje nece da se otvori na nekih sat vremena...

agaston je napisao(la):
Ljudi verovali ili ne, apsolutno se nista ne desava. Konkretno - uninstalirao sam kerio i probao da otvorim stranicu, medjutim dobijem isti odziv - "BLANKO PAGE"!!! Nista mi drugo ne preostaje nego da podesim gmail preko oputlooka da primam, no KAKO TO URADITI??? Posto nikada nisam radio???

hvala jos jednom!!!

:guitar:

Probaj kod nekog drugog da ga otvoris...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno