Šta je novo?

Problem sa gledanjem filmova online

Duckula

Poznat
Učlanjen(a)
27.03.2021
Poena
40
Pozdrav drugari, imam jedno pitanje za vas, pa ako neko zna šta bi moglo da bude...evo o čemu se radi.
Za gledanje filmova online koristim isključivo Mozilu pošto sa Chrome imam problema. Sve mi je perfektno radilo do sinoć kada sam greškom kliknuo na iks da zatvorim iskačući prozor a umesto njega sam zatvorio pretraživač. Nakon toga uopšte nisam mogao da pustim film, stalno mi se pojavljuje da isključim AD bloker koji nemam kada je Firefox u pitanju. Probao sam da deinstaliram browser i instaliram novi, međutim ništa se nije promenilo. Mada ima nekih sajtova gde mogu da gledam serije i filmove, tako me to još više zbunjuje. Ukoliko neko ima neki savet, bio bih mu zahvalan,

E da...to sam izostavio da napišem, probao sam clear cache, cookies, history, nema efekta. Međutim koliko sam primetio tamo na sajtu gde se ostavljaju komentari, koliko sam primetio drugi nemaju taj problem. Apsurdno mi je da mislim da je do toga što sam zatvorio browser na iks, pre toga besprekorno mi je sve radilo, neverovatno...
Evo ovako mi je stalno kada pokušavam da pustim film.

Prilozi

• stra.jpg
    stra.jpg
    186.7 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
He he he. Meni pada na pamet da si ti kliknuo na neki "lejer" koji je bio preko X za zatvaranje i možda pokupio virkana.
Ti sajtovi bahato serviraju reklame ko god da ih plati a često tu bude i malwera.
Nema besplatnog ručka.

ti sajtovi spadaju u pirateriju, koliko sam upućen

Ukoliko neko ima neki savet, bio bih mu zahvalan,
uplati striming k'o čovek
ima dosta tema o striming servisima, nekad zna da bude dobar popust ili da se manje plati preko drugih država

Uglavnom downloadujem filmove, međutim često ne mogu da nađem nešto što me zanima pa gledam online. Verovatno će mi neki striming servis biti opcija u budućnosti. Dakle i nemam baš nekih opcija da ovo sredim?

Imas. Koristi sajtove koji ne smaraju (toliko) sa reklamama, instaliraj uBlock kao dodatnu zastitu.
I ne, to nije piraterija jer ti sajtovi ne hostuju sadrzaje, oni su samo "pretrazivac".
Sto se tice streaming servisa, iako ih imam, cesto zavrsim na ovakvim sajtovima jer dosta starih dobrih filmova fali.

Hoću, samo moram prvo da sredim ovo sa mozilom, valjda će neko da se javi sa nekim predlogom. Sve sam probao. Deinstalirao, instalirao, čistio istoriju, cookies, cache...ne znam šta još mogu? ¯\(ツ)

Vidim da ću ja na kraju da završim sa "Microsoft Edge". :) Što je najgore, ja računar koristim isključivo za basic stvari, to su net, gledanje filmova...nemam čak ni instalirano mnogo toga. Igrice ne igram, mene to u stvari najviše nervira. Da znam da sam instalirao sve i svašta pa da nešto poremetim, pazio sam zaista, idem na proverene sajtove da gledam filmove, nikada nikakakav problem nisam imao, jedino što znam da je prethodilo svemu ovome je to što sam browser greškom zatvorio na iks i to je sve. Probao sve...clear history, cache, cookies, deinstalirao, instalirao...efekta nema.

Drugari, da vam kažem šta sam uradio...pa će neko ko se bolje razume možda moći da mi objasni o čemu je reč. Uspeo sam da regulišem Mozilu tako što sam vratio staru verziju, međutim čim se pokrene nova...opet isti problem, tako da sam sada na verziji Firefox 117.0.1 64-bit. I primetio sam još jednu stvar kada sam puštao film...parafraziram sada ali pisalo je nešto u stilu da sačekam dok se na sajtu za gledanje instaliraju, ne znam šta, da bih mogao da pustim film. Šta sada treba da radim? Da izbegavam novu verziju do daljnjeg? Mada imao sam problem kada sam se ponovo vratio na 117, nije moglo da se pokrene ali po drugi put kada sam instalirao jeste. Tako da eto...samo da mi pojasnite zašto je ovo ovako?

Samo da kažem da je Firefox jedno obično đubre, najgore smeće...juče i danas sam normalno gledao filmove, čak i posle updatea na 118 i jedan običan pop up window i ponovo blokada, ne može da se gleda, neverovatno. Ne pomaže ni vraćanje na staru verziju, zaista sam bez reči.

Drugari, da vam kažem šta sam uradio...pa će neko ko se bolje razume možda moći da mi objasni o čemu je reč. Uspeo sam da regulišem Mozilu tako što sam vratio staru verziju, međutim čim se pokrene nova...opet isti problem, tako da sam sada na verziji Firefox 117.0.1 64-bit.
Ima izgleda uBlock origin, ako ga koristiš, neki problem sa kompatibilnošću.
Od juče mi izlaze povremeno reklame na YouTube, kroz sugestije za predložene videe. Tokom gledanja nema.

Nekako sam uspeo da sredim stvar. Ne znam da li je do toga ali sam nakon deinstalaciije koristio CCleaner, kada sam instalirao Chrome i Firefox sve je radilo kako treba.
Ja sam uvek koristio Adblock Plus, kod njega nikada nisam imao reklame na YT.

Nazad
Vrh Dno